atacul de panica si glanda tiroida

23-08-2011
marius34
Nu este medic/terapeut
marius34
buna ziua va rog respectuos s aimi spuneti si mie cum rezolv porblema intre atacul de panica si gland ateroida am tot citit pe internet si starile se aseamna sunt din judet olt am 34 de ani din pacate mi am pierdut de 2 ori locul de munca pe tema bolisunt cu atacuri de panica de 3 ani si jumatate nu le mai fac dese chiar deloc dar am diferite stari de teama atunci apare lasitatea si fug imediat acasa ma pun in pat si ma tot enervez pe tema asta sunt mai tot timpu nervos si singuratic daca ies din casa evit aglomeratia imi e teama intru in panica am impresia c alumea ma vede ca pe un handicapt sau drogat si intru imediat in panica sunt mai tot timpu agitat si din nou am inceput sa iau aspardin pt inima 39 mgdar tot simt acele batai in stomac, am teama da sta mult afara nu pot mai mult de jumatate ora iar am ameteli, stare de molesala incetosarea vederi probabil si din cauza ca stau mult in casa va rog un sfat ceva ar fi bine venit am fost o perioada si la psiholog apoi am intrerupt incepusem sa ma simt mai bine dar se pare ca iar am acele stari si sunt tot timpu mai nervos si agitat asta e marea problema a mea va multumesc
15 comentarii
0
23-08-2011, ora 13:58
marius34
Nu este medic/terapeut
marius34
imi cer scuze daca nu am scris corect sunt putin agitat si din cauza asta ma tot gindesc daca tote aste au aparut din cauza c ain urma cu 3 ani si ceva am trecut prin tr-un divort am inceput tot cosmaru asta la serviciu intr o frumoasa zi de vara abia ajuns la serviciu imi aduc aminte ca dintr o data a inceput sa ma ingalbenesc la fata si miini sa traanspir sa ametesc si sa imi fie foarte cald si nu aveam aer abia repiram stomacu ma stringea puternic mi s einclestasera miinile siimi amortea ceafa totul a fost cumplit am mers de urgenta la spital si acolo mi sa facut perfuzie si o injectie pe baza ca eream deshidratat asa mi sa spus.timp de 3 luni faceam atacuri de panica de 3 ori pe zi imi erea teama sa raspund si la tel nu ma ridicam din pat dar incept incet am iesit si chiar eream bucuros ca reusisem sa ies din casa totul a decur destul de bine iseam des in oras fara probleme pina acum 1 luna cind am venit de la mare ca iar a incepuut cosmarul dar il controlez cit de cit si afara dar cu mari eforturi nu inteleg de ce dupa jumatate d eora ma simt rau din nou sa imi bata inima cu putere sa amortesc miinile si plus de asta stind aproape de casa ca am uitat sa spun ca nu mai pot merge pe jos imi eteama s amerg pe jos ma deplasez oproape oriunde cu masina ma simt in sigranta daca sunt cu masina si daca ao problema ca cineva imi zice ca are nevoie de mine si sa nu plec din locul respectiv mi se face mai rau ma stringe stomacu si beau foarte multa apa va multumesc si scuze pentru unele grreseli
0
23-08-2011, ora 14:19
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Sunt atacuri de panica, nu au nici o legatura cu tiroida si se pot rezolva corect si complet cu tratament psihiatric.
0
23-08-2011, ora 14:42
marius34
Nu este medic/terapeut
marius34
va multumesc pentru raspuns dar imi e teama sa merg din nou la pshiatru am mai fost si mi sa dat un tratamnet ce nu l am putut lua eream mai tot timpu somnolent si nu puiteam face maru lucru doar stateam si dormeam nu ca acum nu as face la fel dar nu stiu de ce imi este teama de psihiatru nu vreau sa vorbesc prostii dar e ceea ce gindesc si sunt sincer viata me data peste cap simt ca nu ma mai fac bine nicodata cel putin asta cred eu iar aici in slatina nu avem medici prea bine pregatiti dar multumesc de sfat deci din nou ete vorba de atacuri de panica au revenit of of inca o data va multumesc si sper ca nu v -am deranjat prea tare dar sa va mai spun ceva am luat o perioada de 6 luni mirzaten prescriz de doctor psihiatric de la militari bucuresti am s a merg din nou acolo dar mor de frica de spital de internare chestii de genu asta
0
23-08-2011, ora 14:56
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Mirzatenul este bun, nu inteleg de ce sa va internati pentru atacuri de panica? E suficient un consult in policlinica.
0
23-08-2011, ora 15:05
marius34
Nu este medic/terapeut
marius34
nu prea am incredere deplina in medicii de aici am fost si aici la noi in slatina dar mi sa dat alt diacnostic"distinie" habar nu am ce este pe cind la bucuresti mi sa spus clar ca sunt atacuri de panica plus la inceput eu am facut cred gresala ca 3 luni de zile nu am iesit din casa nu puteam sa maninc dor la miros de mincare am inceput sa vars nu stiu am multe simtotme v-as plictisi sa va spun tot am multe si nu vreaus a va supar plus de asta crede ti ca ar fi bine sa merg din nou la psihlog?vreau sa scap macar de atacurile de panica cu glanda stiu e mai greu sau deloc e clar asta si am scuzati petru unele greseli de ortografie sunt emotionat si imi sunte-ti de ajutor si ca s amerg din nou la un control deci nu trebe sa fiu internat asta ar fi bine ca poate scap de agitatie in public acasa sunt bine desi uneori imi face foarte bine cind ma lupt cu atacurile si nu le fac ma simt om practic iau in ris ca am reusit sa trec peste ele dar rar se intimpla lucru asta plus de asta sa aiba cauza divortul? va multumesc
0
23-08-2011, ora 20:09
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Mergeti la psihiatru, incepeti sa luati iar tratament si dupa o perioada de 1-2 luni de tratament puteti face si psihoterapie. Va pot consulta si eu daca doriti la Clinica Dr Blaj.
0
23-08-2011, ora 21:18
marius34
Nu este medic/terapeut
marius34
buna seara stiu ca v-am deranjat detul de mult si fara sa achit o plata ceva chiar vroiam sa va intreb daca pot ajunge la dumneavoastra ca am iesit din nou pe seara afara si am inceput iar sa am tremuraturi batai puternice de inima si sa mi se faca pielea ca de gaina pe ceafa dar inca pot controla simt iar sperieturi sunt multe chiar as vrea sa jung la dumneavoastra dar problema este ca nu pot sa stau in aglomeratie mai rau mi se face adica ma refer sa stau la o coada un rind mai ales in spital dar am s afac efortu asta si am sa vin ca tatal meu vine des in bucuresti va multumesc si vreau sa imi lasati adresa si cum ma pot programa pentru consultatie inc ao data va multumesc
0
24-08-2011, ora 10:20
marius34
Nu este medic/terapeut
marius34
buna dimineata doamna doctor vreau sa stiu cum pot afce programare la dumneavoastra si cit costa consultatia va multumesc din suflet ca vrei s ama ajutati aseara iar mi sa facut rau am ieit afara pe seara v am lasat un mesaj sper ca nu sunt prea insistent inca o data multe mutumiri
0
24-08-2011, ora 17:55
marius34
Nu este medic/terapeut
marius34
doamna doctor sunt baiatu din judet olt ce vreu sa stiu cind ma pot progama la dumneavoastra la cabinet am asptetat un pasuns dar nu a ajuns imi cer scuze daca deranjez dar vreau sa ma consultat pt doamna dr.Vochescu carmen va multumesc si iicao data imi cer scuze ca deranjez
0
24-08-2011, ora 18:04
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Va puteti programa - si veti primi toate detaliile necesare. O zi buna.
0
23-09-2011, ora 17:34
mioara.bajan
Nu este medic/terapeut
mioara.bajan
buna ziua, am si eu o problema de 6 luni ma confrunt cu ameteala, palpitati la inima, nu pot sa respir(ca un nod in gat), mi se inclesteaza maxilarul si imi amortesc mainile si picioarele, iar la stomac simt niste emotii.Am fost la cardiolog mi s-a spus ca nu am nimic mi-am facut analize la sange si mi-au iesit trigliceride=440, am luat lipanthyl, am tinut regim dar starile nu mi-au trecut.Am ajuns si la neurologie =normal. CE POATE FI? VA ROG AJUTATI-MA! OARE SA FIE ATAC DE PANICA? MULTUMESC.
0
23-09-2011, ora 20:33
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Da, este un atac de panica. Se poate trata medicamentos de catre psihiatru, iar daca e necesar si pacientul isi permite financiar, poate face in paralel si sedinte de psihoterapie.
0
23-09-2011, ora 22:27
marius34
Nu este medic/terapeut
marius34
doamna doctor Vochescu va multumesc ca ma puteti primi luni la consult este unpic mai greu pentru mine fiind ora 3 dar este bine ca ma primiti vamultumesc
0
24-09-2011, ora 15:04
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Va pot vedea intre orele15 si 20.
0
24-09-2011, ora 15:31
marius34
Nu este medic/terapeut
marius34
va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: