Gingie umflată şi la două luni după scoatere nerv dinte şi obturaţie canal
Bună ziua,
În luna Noiembrie mi s-s scos nervul la o măsea şi obturat canalul.Am rămas de atunci cu gingia umflată, tare.Parcă ar fi o boabă de fasole.Medicul mi-a spus în decembrie ca îmi va trece.Daca o apas doar aşa mă jenează.Ce trebuie să fac?Mulţumesc mult
În luna Noiembrie mi s-s scos nervul la o măsea şi obturat canalul.Am rămas de atunci cu gingia umflată, tare.Parcă ar fi o boabă de fasole.Medicul mi-a spus în decembrie ca îmi va trece.Daca o apas doar aşa mă jenează.Ce trebuie să fac?Mulţumesc mult
5 comentarii
poate reusiti sa ne atasati o fotografie cu o radiografie recenta? in mod normal, daca tratamentul de canal a fost corect facut, ar fi trebuit ca umflatura sa se retraga, dupa cum v-a zis si dl doctor.
Mulţumesc mult pentru răspuns!Mâine dimineaţa fac radiografia şi revin cu ea.Mulţumesc muult încă o dată pentru tot timpul acordat!!O ataşez tot aici?
puteti sa imi trimiteti si prin email. cred ca e cel mai simplu. aveti datele mele de contact in profil!
Bună seara.
Se pare ca, umflătura nu era de la dintele tratat ci de la măseaua de lângă.Murise nervul.A curățat canalul, A dat umflătura înapoi și când mi-a pus un pansament provizoriu cu gaură, iar s-a umflat gingia.
Ce e de făcut?Nu aș vrea să pierd măseaua.Ar trebui să stea mai mult deschisă...?
Mulțumesc muult!
Se pare ca, umflătura nu era de la dintele tratat ci de la măseaua de lângă.Murise nervul.A curățat canalul, A dat umflătura înapoi și când mi-a pus un pansament provizoriu cu gaură, iar s-a umflat gingia.
Ce e de făcut?Nu aș vrea să pierd măseaua.Ar trebui să stea mai mult deschisă...?
Mulțumesc muult!
Buna ziua,
Va rog sa-mi trimiteti pe mail radiografiile pe care le aveti la acesti dinti pentru a putea intelege mai bine despre ce este vorba acolo si abia apoi sa va pot spune ceva mai concret.
Daca nu aveti radiografie mergeti si faceti una cat mai repede ca sa facem tot ce putem pentru a evita ceea ce nu este de dorit pentru nimeni, pierderea maselei. Astept radiografia dumneavoastra.
Va rog sa-mi trimiteti pe mail radiografiile pe care le aveti la acesti dinti pentru a putea intelege mai bine despre ce este vorba acolo si abia apoi sa va pot spune ceva mai concret.
Daca nu aveti radiografie mergeti si faceti una cat mai repede ca sa facem tot ce putem pentru a evita ceea ce nu este de dorit pentru nimeni, pierderea maselei. Astept radiografia dumneavoastra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Obturatie de canal
- 6Masele cariate... durere
- 4Tratament pentru granulom la masea cu canal obturat
- 3ce inseamna obturatie de canal gresita?
- 16Obturatie de canal
- 6Măsea plombata fără nerv
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 1Durere dupa tratament de canal
- 4Scoaterea nervului!
- 2Infecție măsea
- 5Infectie dupa obturatia canalulul
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 1Pulsatie masea cu nerv scos
- 1Masea - sa îmi scoată plomba provizorie după 2-3 luni
- 2Obturare cu hidroxid de Ca si iod
- 2Durere masea dupa scoaterea nervului