Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
Buna, ma numesc Andrei si am niste dureri fantastice care cedeaza greu la algocalmin si alte antiinflamatoare.Am fost la dentist acum 2 saptamani tot cu aceleasi simptome unde mi sa spus ca am o infectie la varful radacinii, zis si facut d-na doctor mi a curat canalele a inlaturat nervul mort ( din sedintele anterioare la o alta doamna doctor la care am avut experiente traumatizante) si a acoperit maseaua cu o plomba provizorie. Recent acea plomba a picat si de cateva zile a aparut durerea din nou, durerea se simte jos , simt si o durere cand apas jos pe os si iradiaza spre ureche sus. Vreau sa mentionez ca nu pot merge la dentist in zilele urmatoare din probleme personale. Imi puteti spune va rog, un diagnostic ( aproximativ, daca nu corect ), posibil sa fi recidivat infectia ? Multumesc anticipat
PS: Dupa lucrarea la maseaua respectiva am urmat un tratament cu antibiotic 1 sap.
PS: Dupa lucrarea la maseaua respectiva am urmat un tratament cu antibiotic 1 sap.
3 comentarii
Buna ziua,
Ne-ar fi de ajutor o radiografie retroalveolara ca sa putem pune un diagnostic. Daca aveti o radiografie de control dupa obturatia de canal definitiva o puteti incarca aici.
Durerea care reapare la o masea tratata poate sa fie cauzata de un canal suplimentar care nu a fost identificat in timpul tratamentului.
Ne-ar fi de ajutor o radiografie retroalveolara ca sa putem pune un diagnostic. Daca aveti o radiografie de control dupa obturatia de canal definitiva o puteti incarca aici.
Durerea care reapare la o masea tratata poate sa fie cauzata de un canal suplimentar care nu a fost identificat in timpul tratamentului.
ajutor ca nu mai pot vinerea trecuta pe 13-10-2017 am fost la stomatolog unde am inceput lucrarea la un canin care este la razantul gingiei mia curatat canalele domna doctor mi lea tratat mia pus pansament dentar provizoriu pana la urmatoarea sedinta dar a doua zi a inceput calvaru ma doare toata partea cu cea cu dintele lucrat si simt unflat obrazul simt ca am infectie am fost azi la un al doctor care iar mia curatat canalele si mia obturat canalele dar ma doare de mor cand curata si atingea la fundul dintelui ma durea de mor sa fie infectie la varful dintelului? acum iau ceforan si metromenazol parca se numeste de ce am dureri de trei zile ce sa am ce sa fac
Buna ziua. Pot aparea dureri dupa tratamanetul de canal, faceti o radiografie de control si continuati tratamentul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4este oare normal sa simt o asemenea durere dupa plomabre?
- 4Despre canalele strambe
- 64Durere dupa plombarea dintilor
- 3durere dupa plombarea unei masele
- 3Masea care doare dupa obturatie
- 3Durere la masele plombate
- 8ma doare maseaua plombata acum 2 luni
- 1M-a durut o plomba.
- 1Durere masea
- 3Obturatie de canal ok sau nu ?
- 3Problema tratament endodontic
- 0Endodontie partiala + durere ulterioara
- 3Durere măsea plombata