Gastrita cauzata de Helicobacter
Buna de 3 ani stiu ca am helicobacter (la inceput valoare mica ) am tot luat antibiotice cate 2 saptamani... (am schimbat si cativa doctori) iar acum de 1 an am ajuns cu helicobacterul la o valoare de 7.40 dupa inca 3 saptamani de antibiotice si o pauza de 3 luni am repetat testul si avea valoarea de 7, 13 (din nou am schimbat medicul) Medicul la care am fost mi-a sugerat o endoscopie pe care am si facut-o... dignistic: Gastrita cauzata de helicobacter plus mucoasa si nivelul sucului gastric foarte mare ceva in gen... De la el am primit din nou un tratament ce contine: Tavanic Ospamox Ranitidina Pilorix Nexium Enterol Gaviscon si Omega 3... in mare parte le-am terminat doar Enterolul Nexium si Ranitidina le mai am pe cateva zile dar parca am mai multe simtome ca inainte de tratament (mentionez ca eu nu prea aveam simtome de helicobacter sau ceva decat foarte rar) dar acum am zilnic ( plus ca nu mai pot manca foarte mult senzatie de foame in maxim 2 ore dupa masa si din nou mananc cateva guri si sunt satul plus dureri si arsuri...) Doctorul nu mi-a spus nimic de un eventual control la o anumita perioada de timp dar planuiesc sa merg in Aprilie( nu sunt in tara dar la nevoie merg). Postez aici poate mai trece cineva prin ceva de genul sau imi poate oferii cineva ceva sfaturi utile sau chiar recomandarii de doctori pentru ca sincer m-am saturat sa tot iau antibiotice care la final sa nu aibe nici un efect sau unul foarte mic. Mentionez ca toate testele facute inainte au fost din scaun (test Elysa care arata si valoarea). Multumesc daca ati citit pana aici si astept pareri recomandari etc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hemoragie Gastrica
- 6helicobacter pylori - care sunt simptomele?
- 0Helycobacter pylori
- 8Rezultata Helicobacter slab pozitiv din proba de scaun
- 0Helicobacter
- 4Helicobacter pylori !! test pozitiv
- 1Durere in partea stânga sub coaste dar și in partea dreapta
- 0Răspuns rapid vă rog! regimul alimentar Helicobacter Pylori
- 0Gastrita - helycobacter
- 3Helicobacter și reflux
- 2Helicobacter pilory reflux gastroesofagian!
- 0Helicobacter pylori, o provocare
- 2Bacteria helycobacter pylori
- 3Probleme de sanatate - helyobact pylori si clostridium dificile
- 4Helicobacter, simptome esofag
- 3Helicobacter pozitiv/negativ
- 0Gastrită - mă doare stomacul mult și foarte tare nici nu pot merge pe picioare cateodata
- 1Vsh marit
Mai multe informații despre: Infectia digestiva cu Helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: