Gastrită Antrala reflux gastroesofagianHelicobacter pilory
Buna ziua!! Am o gastrită antrala cu care am fost diagnosticat la Suceava la endoscopie acum 3 ani după circa 4 luni am mers la Spitalul Clinic Colentina unde mi sa efectuat alta endoscopie unde mea ieșit mucoasa inflamata și Helicobacter Pilory am urmat tratament cu 2 antibiotice Nexium Sucralfat am mers din nou la control ca tot rau ma simteam mea schimbat Antibioticele și tot rau am 3 ani de chin stomacul ma doare foarte rar și foarte putin problema este ca ma distruge refluxul gastroesofagian am gâtul praf in gat ma ars mereu sunt opărit in gat am încercat cu tot ce este omenește posibil, de la tratament medicamentos la Miere manuka cu MGO peste 550 Colostrum sucuri de Apio Sucuri Aloe Etc. Precizez nu am băut alcool țigări cafea niciodată, Acum merg iar pe 22 luna asta sa repet o endoscopie sa văd esofagul cum arata nu am avut pe esofag nimic era curat, dar in timp de 3 ani sucul gastric ma distrus am slăbit foarte mult in jur de 25 kg. Am 1.85 m și când au apărut problemele aveam 90 kg acum am 64kg.Rog cine suferă de aceasta problema sa îmi scrie pe Facebook Valeriu Silviu am niște căței in poza și un Bison negru sunt din Suceava.Va mulțumesc!!
3 comentarii
Buna ziua.
Refluxul gastroesofagian trebuie sa aiba o cauza. Una posibila e hernia hiatala. S-a descoperit asa ceva la endoscopie ?
Refluxul gastroesofagian trebuie sa aiba o cauza. Una posibila e hernia hiatala. S-a descoperit asa ceva la endoscopie ?
Problema mai trista este ca ma dor foarte tare urechile și ma doare in gat in partea stânga la amigdale când inghit ma tem ca nu mai ajung pana pe 22 Septembrie sa fac acea endoscopie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14cura detoxifiere ficat
- 7diverticul Zenker aparut de vreo 2 ani, in urma unei BRGE
- 10Dureri sub stern cu eructatii
- 16probleme cu amigdalele
- 1Marijuanna +Boala de reflux gastroesofagian cu esofagita grad A
- 0reflux-esoga gastroesofagian
- 4Dureri mari, helicobacter, esofagita
- 7Helicobacter pylori pozitiv la copil de 3 ani jumate
- 0Gastrita
- 2Pulsatii burta zilnice
- 2Disconfort in gat si raguseala usoara
- 2Reflux - vitamina d
- 6Endoscopie pentru gastrita -rugaminte
- 1Tinitus, pocnituri ureche
- 2Helicobacter pilory reflux gastroesofagian!
- 0Senzatie de frig de la stomac?
- 1Gat îngust cu denivelări si stomac alungit
- 2Reflux gastro esofagian cu tuse
- 4Tuse după masa
- 1Endoscopie și durere mare de gat
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian Infectia digestiva cu Helicobacter pylori gastrita antrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: