Probleme de sanatate - helyobact pylori si clostridium dificile
Buna ziua de 3 luni m-am confruntat cu dureri de burta scaune diareice de 14 ori pe zi si febra 3 zile consecutive.Am fost la urgenta si am fost tratata de enterocolita acuta cu antibiotic Nexium fara a imi face teste la scaun. si medicul de familie mi.a recomandat sa fac testele pentru helyobact pylori si clostridium dificile care au iesit pozitive, dupa au revenit scaunele diareice cu un pic de sange in ele .Dupaia am fost cu analizele la urgenta la Medic Infectionist i-am aratat analizele si mi-a recomandat Vancomicina 10 zile 2.5 mm dizolvate in 10 ml de ser fuziologic sa le beau din 6 in 6 ore fara sa mai imi faca alte analize sa fie sigur, inclusiv regim strict alimentar care l-am tinut 3 luni si am slabit 6 kg.Acum am terminat vancomicina de 4 zile si ieri am facut un scaun mai tare si la final a aparut si un pic de mucus cu niste firicele de sange in el .Va rog sa imi spuneti cum ar trebuie sa ma simt dupa tratament, cum ar trebui sa fac scaunele, este bine cum am facut, mai trebuie sa tin regimu alimentar, mai trebuie sa fac alte analize dupa tratament, Ar putea sa reapara alt episod dupa tratament.Va multumesc mult mult de tot.
3 comentarii
Buna ziua.
Din tot ce ati relatat pare sa fie o infectie digestiva, cu un germene clostridium dificile, care e agresiv si rezistent. Ar trebui sa repetati testele, iar daca ies pozitive, iar, sa faceti si o cultura sa se vada la ce e sensibil acesta.
Din tot ce ati relatat pare sa fie o infectie digestiva, cu un germene clostridium dificile, care e agresiv si rezistent. Ar trebui sa repetati testele, iar daca ies pozitive, iar, sa faceti si o cultura sa se vada la ce e sensibil acesta.
Bună ziua
Va deranjez cu o întrebare.
Ați reușit să scăpați de bacteria acesta pacatosa?
Copilul meu a fost diagnosticat de curand cu ea și încă suntem pe tratament cu Vancomicina.
Mulțumesc mult!
Va deranjez cu o întrebare.
Ați reușit să scăpați de bacteria acesta pacatosa?
Copilul meu a fost diagnosticat de curand cu ea și încă suntem pe tratament cu Vancomicina.
Mulțumesc mult!
Salutare!
In urma unei operații am luat in spital virusul Clostridium dificile, pe care medicii l-au tratat atunci superficial cu doze soc.
După o lună am luat antibiotice iar Clostridium dificile s-a activat din nou.
Câteva zile am trăit un calvar(diagnosticarea durează destul de mult), nici nu puteam ieși din casă că mă duceam la wc din 10 in 10 min. Luam 4-5 pastile + prafuri smecta și degeaba.
In final la recomandarea unei farmaciste am incercat ceaiul din semințe de ștevie.
Personal eram sceptic, nu am crezut o secundă în eficacitatea lui însă după ce am băut o cana și am văzut că nu merg la baie și am mai baut-o și pe a doua, efectiv a dispărut orice simtoma.
I-am mai recomandat unui prieten care avea Leucemie și era internat în spital și efectiv la fel, de la primele căni de ceai nu a mai avut nici un simptom.
Recomand cu încredere ceai din semințe de ștevie!
Găsiți sigur la doamnele din piețe sau cred că și la Plafar.
In urma unei operații am luat in spital virusul Clostridium dificile, pe care medicii l-au tratat atunci superficial cu doze soc.
După o lună am luat antibiotice iar Clostridium dificile s-a activat din nou.
Câteva zile am trăit un calvar(diagnosticarea durează destul de mult), nici nu puteam ieși din casă că mă duceam la wc din 10 in 10 min. Luam 4-5 pastile + prafuri smecta și degeaba.
In final la recomandarea unei farmaciste am incercat ceaiul din semințe de ștevie.
Personal eram sceptic, nu am crezut o secundă în eficacitatea lui însă după ce am băut o cana și am văzut că nu merg la baie și am mai baut-o și pe a doua, efectiv a dispărut orice simtoma.
I-am mai recomandat unui prieten care avea Leucemie și era internat în spital și efectiv la fel, de la primele căni de ceai nu a mai avut nici un simptom.
Recomand cu încredere ceai din semințe de ștevie!
Găsiți sigur la doamnele din piețe sau cred că și la Plafar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 3cateodata... am scaune cu sange
- 2Rezistenta H. Pylori
- 5bacteria helicobacter pylori?
- 13dureri stomacale scaun cu sange
- 4cheaguri de sange in scaun!
- 0Sangerare anala
- 4scaun cu sange de doua ori
- 1Sange in scaun
- 0Helicobacter sau Colon Iritabil
- 8Rezultata Helicobacter slab pozitiv din proba de scaun
- 7Helicobacter pylori pozitiv la copil de 3 ani jumate
- 3Helicobacter pylori, test pozitiv 14.8
- 0Sange in scaun. dificultăți respirație
- 3Tratamentul minune pt Helicobacte sau teapa?
- 2Helicobacter pilory reflux gastroesofagian!
- 0Helicobacter pylori, o provocare
- 4Helicobacter, simptome esofag
- 1Vsh marit
Mai multe informații despre: Infectia cu Clostridium Infectia digestiva cu Helicobacter pylori Colita cu Clostridium difficile Scaunele cu sange infectia cu helicobacter pylori scaunul cu sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: