Fractura supracondiliana humerus cu deplasare
Buna ziua!
In urma cu trei saptamani, fiica mea, in varsta de 12 ani, a cazut la scoala si si-a fracturat mana stanga.A fost operata in aceesi zi facandu-se fixare interna cu doua brose Kirschner. Interventia s-a facut sub control radiologic, ... nu stiu daca ma exprim corect!!! Ideea este ca nu a fost operatie deschisa.Mana a fost imobilizata cu o atela ghipsata.
Am fost chemati la control la o saptamana de la interventie. Problema este ca mana s-a desumflat si s-a rasucit putin in bandajul cu atela. Nu o doare, dar nu ar trebui ca mana sa stea mai fixa?
Peste cateva zile, adica la o luna de la interventie, suntem programati pentru a-i scoate brosele. Sunt suficiente cele 4 saptamani pentru refacerea osului?
Si acum, va rog frumos, poate ma lamuriti si cu o ultima intrebare: cat timp nu are voie sa faca sport?Exista riscul, daca doamne-fereste, peste o luna-doua, cade pe aceeasi mana, sa si-o rupa in acelasi loc?
Va multumesc!
In urma cu trei saptamani, fiica mea, in varsta de 12 ani, a cazut la scoala si si-a fracturat mana stanga.A fost operata in aceesi zi facandu-se fixare interna cu doua brose Kirschner. Interventia s-a facut sub control radiologic, ... nu stiu daca ma exprim corect!!! Ideea este ca nu a fost operatie deschisa.Mana a fost imobilizata cu o atela ghipsata.
Am fost chemati la control la o saptamana de la interventie. Problema este ca mana s-a desumflat si s-a rasucit putin in bandajul cu atela. Nu o doare, dar nu ar trebui ca mana sa stea mai fixa?
Peste cateva zile, adica la o luna de la interventie, suntem programati pentru a-i scoate brosele. Sunt suficiente cele 4 saptamani pentru refacerea osului?
Si acum, va rog frumos, poate ma lamuriti si cu o ultima intrebare: cat timp nu are voie sa faca sport?Exista riscul, daca doamne-fereste, peste o luna-doua, cade pe aceeasi mana, sa si-o rupa in acelasi loc?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2recuperare fractura humerus
- 4fractura de humerus
- 1fractura humerus
- 4fractura transversala humerus
- 4fractura dreapta humerus cu deviatie
- 22Fractura humerus + pareza nerv radial
- 7Fractura 1 3 medie diafiza humerala stanga
- 6Fractura humerus drept
- 1Rog interpretare radiografie
- 0Pot face flotari dupa fractura humerus?
- 10Fractura humerus - reincepere antrenament
- 0După operația de fractura ( humerus )
- 1Fractură col humeral
- 4Fractura humerus+paralizie nerv radial
- 1Fractură cominutivă humerus stang
- 0Fractura oblica diafiza humerus cu deplasare
- 0Hemoleucograma dupa fractura humerus cap si col
- 2Fractura humerus in accident + pareza nerv radial post operatorie
- 3Fractura humerus
Mai multe informații despre: fractura de humerus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: