Ruptura humerus
Buna ziua,
Am 29 de ani si in urma cu aproximativ 9 ani am suferit un accident la ora de sport care s-a diagnosticat cu ruptura de humerus. Dupa tot procesul de recuperare in momentul de fata inca nu imi pot indrepta mana 100%, imi puteti spune daca aceasta problema se mai poate rezolva? Ce imi recomandati?
Multumesc frumos! :-)
Am 29 de ani si in urma cu aproximativ 9 ani am suferit un accident la ora de sport care s-a diagnosticat cu ruptura de humerus. Dupa tot procesul de recuperare in momentul de fata inca nu imi pot indrepta mana 100%, imi puteti spune daca aceasta problema se mai poate rezolva? Ce imi recomandati?
Multumesc frumos! :-)
6 comentarii
fractura a fost tratata conzervativ sau operativ? cat lipseste din extensia cotului? este bratul dominant?
Operativ, am avut o tija si un surub la nivelul cotului. Nu lipseste din extensia cotului. La ce va referiti cand spuneti brat dominant? Imi momentul de fata imi folosec mana normal, singura problema este ca nu o pot indrepta 100 %.
indreptarea cotului este extensia cotului, daca scrieti ca nu puteti intinde cotul inseamna ca lipseste din extensie. cat? 5-10-20-30 de grade?
daca sunteti dreptaci atunci bratul dominant este dreptul (evident daca stangaci atunci stangul). functionalitatea bratului/manei dominate este mult mai importanta
daca sunteti dreptaci atunci bratul dominant este dreptul (evident daca stangaci atunci stangul). functionalitatea bratului/manei dominate este mult mai importanta
Nu este bratul dominant. Pana in 10 grade.
Multumesc.
Multumesc.
evident trebuie analizata situatia prin examen fizic si radiologic, insa dupa 9 ani sunt sanse slabe ca acest deficit de functionalitate sa se amelioreze. capsula articulara, ligamentele, muschii s-au adaptat la aceasta situatie. daca este bine tolerabila atunci eu nu m-as aventura intr-o operatie de corectie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2recuperare fractura humerus
- 4fractura de humerus
- 7Fractura 1 3 medie diafiza humerala stanga
- 11Fractura humerus
- 7Fractura humerus+disjunctie acromio-claviculara
- 3Control fractura
- 2Alanerv sau Milgamma pentru pareza nerv radial?
- 10Fractura humerus - reincepere antrenament
- 1Fractură col humeral
- 0Fractura supracondiliana humerus drept.
- 2Ruptura humerus drept
- 4Fractura humerus+paralizie nerv radial
- 1Fractură cominutivă humerus stang
- 0Fractura diafizei humerusului cu deplasare
- 6Fractură cominutivă 1/3 proximală humerus drept
- 0Fractura cuminutivă humerus 1/3 medie dreapta
- 1Pseudartoză fractura de humerus.
- 1Fractura de humerus
Mai multe informații despre: fractura de humerus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: