Fractura humerus
Bună seara. Pe data de 01 11 2022, am fost operat de factura cuminutivă humerus braț drept si sa implantat o tija zavorâta cu 2 șuruburi proximal. Încă de a 2a zi am simtit că se misca ceva in brat. Am purtat bandaj dessault din prima zi timp de 8 saptamâni. In tot acest timp, inclusiv acum simt ca se misca fractura, o mișcare de rotație ca o balama. Dureri nu am avut și nici nu am. Radiografii facute la o luna si la doua luni, si mi sa spus ca totul e bine. Am spus la Dl. Doctor ce simt. A zis ca asa o sa simt vreo 4-5saptamâni. Dupa doua luni am lasat bratul liber, la solicitarea dl doctor
Problema e ca nu pot face anumite miscari, simt ca fractura nu sa sudat
Se misca tija prin rotație in partea de jos a humerusului fiindca nu are suruburi la ambele capete. Ce șanse am să se vindece fractura, fara alta intervenție chirurgicală. Vă mulțumesc.
Problema e ca nu pot face anumite miscari, simt ca fractura nu sa sudat
Se misca tija prin rotație in partea de jos a humerusului fiindca nu are suruburi la ambele capete. Ce șanse am să se vindece fractura, fara alta intervenție chirurgicală. Vă mulțumesc.
3 comentarii
Buna ziua,
Este imposibil de evaluat situatia fara examinare clinica directa si fara studierea tuturor imaginilor radiologice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Este imposibil de evaluat situatia fara examinare clinica directa si fara studierea tuturor imaginilor radiologice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Buna ziua. Am in telefon rezultatul celor doua radiografii. Prima in data de 28 noiembrie, a doua în data de 19 decembrie. Cum le pot trimite să le studiați? Multumesc
Buna ziua domnule doctor. Astazi am facut radiografie la hummerus, din fața și din lateral și se vede că nu sa format calus. Am 9 saptamâni dela osteosinteză cu tijă blocată zavorâta cu 2 șuruburi proximal. Am 65 de ani. Care este perioada maximă in care trebuie să se formeze calus? Mă sperie gândul să nu ramân cu mâna nefuncțională. Am in continuare miscare de rotatie a fracturii. Vă mulțumesc anticipat în speranța că i-mi veți răspunde.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2recuperare fractura humerus
- 9Fractura humerus drept
- 1fractura de humerus
- 0fractura de humerus
- 25fractura humerus - placuta nescoasa
- 11Fractura humerus
- 2Alanerv sau Milgamma pentru pareza nerv radial?
- 1Fractură col humeral
- 0Fractura supracondiliana humerus drept.
- 2Fractura col chirurgical humerus drept
- 0Fractura oblica diafiza humerus cu deplasare
- 0Hemoleucograma dupa fractura humerus cap si col
- 0Întârziere consolidare fractura
- 2Fractura humerus in accident + pareza nerv radial post operatorie
- 3Fractura humerus
Mai multe informații despre: fractura de humerus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: