Ruptura humerus drept

10-01-2019
Lumiiiiii
Nu este medic/terapeut
Lumiiiiii
Am avut parte de o fractura paletala de humerus drept pe 30 dec, până la momentul operației din 7 Ian am avut atela gipsata. Doctorul spune că operația a decurs bine. Țin să menționez că mi a fost introdusă o tijă de la umăr spre cot cu 3 șuruburi. Ideea e că fiind a 4 zi de la operație mana mea este vânătă și din ce in ce mai umflata de la cot spre palma. Am făcut și puțină temperatura. Este normal? Sau e motiv de îngrijorare! Mă sperie. Mulțumesc anticipat
2 comentarii
0
11-01-2019, ora 06:37
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Cred ca ati primit niste indicatii la externare.
Daca nu contravin acestora, luati un antiinflamator p.o. ( Ketonal, , diclofenac ) pentru 5-7 zile si tineti membrul superior operat mai sus decat nivelul corpului.
0
11-01-2019, ora 07:24
Lumiiiiii
Nu este medic/terapeut
Lumiiiiii
Va mulțumesc pentru răspuns, din ziua externării iau tador și zinat. Am sa incerc sa ridic și mana mai sus dar mă doare teribil când încerc am incercat sa o pun pe perna. Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: