Alanerv sau Milgamma pentru pareza nerv radial?
Buna ziua
In urma cu 5 luni am avut o fractura de humerus treimea inferioara, cu pareza nerv radial post-operatorie.
Cu timpul, nervul pare ca isi revine usurel, pot extinde incheietura mainii, muschiul antebratului incepe sa-si recapete tonusul dar degetele nu le pot extinde inca decat foarte putin. Senzitiv sunt recuperat cam 85-90%
Am urmat tratament cu Milgamma si Thiossen o perioada, dar am facut o pauza de o luna si acum as vrea sa continui din nou. As dori o recomandare, sa continui cu Milgamma sau Alanerv, care din ce am vazut are mai multe componente, dar inteleg ca nu este avizat de Ministerul Sanatatii.
Multumesc si sanatate tuturor!
In urma cu 5 luni am avut o fractura de humerus treimea inferioara, cu pareza nerv radial post-operatorie.
Cu timpul, nervul pare ca isi revine usurel, pot extinde incheietura mainii, muschiul antebratului incepe sa-si recapete tonusul dar degetele nu le pot extinde inca decat foarte putin. Senzitiv sunt recuperat cam 85-90%
Am urmat tratament cu Milgamma si Thiossen o perioada, dar am facut o pauza de o luna si acum as vrea sa continui din nou. As dori o recomandare, sa continui cu Milgamma sau Alanerv, care din ce am vazut are mai multe componente, dar inteleg ca nu este avizat de Ministerul Sanatatii.
2 comentarii
Se poate merge pe o combinatie a celor 2, chiar este indicata. Degetele fac extensie si in articulatia metacarpo falangiana?
Buna ziua, scuze pentru raspunsul intarziat.
Am inceput sa fac extensia degetelor aproape cat la cea sanatoasa, desi n-am mai folosit complex de B-uri. A inceput subit sa-si revina, iar acum, la 6 luni de la operatie sunt ok cam 90%.
Am inceput sa fac extensia degetelor aproape cat la cea sanatoasa, desi n-am mai folosit complex de B-uri. A inceput subit sa-si revina, iar acum, la 6 luni de la operatie sunt ok cam 90%.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fractura de humerus
- 0fractura de humerus
- 1fractura humerus
- 0Pareza nerv radial
- 3Fractura humerus
- 4fractura transversala humerus
- 22Fractura humerus + pareza nerv radial
- 11Fractura humerus
- 1Fractura humerus
- 7Fractura humerus+disjunctie acromio-claviculara
- 1Rog interpretare radiografie
- 0Fractura supracondiliana humerus cu deplasare
- 0După operația de fractura ( humerus )
- 0Fractură humerus stâng
- 0Fractura cuminutivă humerus 1/3 medie dreapta
- 12Osteosinteză humerus.
- 2Fractura humerus in accident + pareza nerv radial post operatorie
Mai multe informații despre: fractura de humerus pareza de nerv radial
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: