formatiune tumorala lueta
buna ziua, domnul doctor.
As dori sa ma ajutati cu cateva informati, sfaturi in legatura cu acest diagnostic de formatiune tumorala lueta.Fiica mae in varsta de 19 ani a fost( operata) s-a intervenit chirurgical E03903 -ALTE PROCEDURI INVAZIVE ASUPRA UVULEI in data de 25 08 2011. iar in prezent simte din nou o escrescenta in gat.A urmat tratamentul indicat de medic dar a mai prezentat niste 'eruptii" pete rosii cu cu punctulete albe de varful unui ac.Problema este acum simte din nou o excrecenta si este foarte agitata, ne este teama. va rog ajutat-ma, am sa merg la medic, dar rezultatul biopsiei nu a venit.astept un raspuns As putea sa va contactez si telefonic? va multumesc.Nr. meu de telefoneste 0744901252
As dori sa ma ajutati cu cateva informati, sfaturi in legatura cu acest diagnostic de formatiune tumorala lueta.Fiica mae in varsta de 19 ani a fost( operata) s-a intervenit chirurgical E03903 -ALTE PROCEDURI INVAZIVE ASUPRA UVULEI in data de 25 08 2011. iar in prezent simte din nou o escrescenta in gat.A urmat tratamentul indicat de medic dar a mai prezentat niste 'eruptii" pete rosii cu cu punctulete albe de varful unui ac.Problema este acum simte din nou o excrecenta si este foarte agitata, ne este teama. va rog ajutat-ma, am sa merg la medic, dar rezultatul biopsiei nu a venit.astept un raspuns As putea sa va contactez si telefonic? va multumesc.Nr. meu de telefoneste 0744901252
1 comentarii
initial faceti cateva poze cu gatul fetei.. unde sa se vada lueta si amigdalele
trimitei pozele pe mail
trimitei pozele pe mail
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Rinoclenil la copil de 4 ani? Maxitrol administrare nazală?
- 1Boala Meniere ??? Va rog ajutati-ma cu un raspuns
- 2Operația de amigdalelctomie, scoaterea amigdalelor
- 2Urechi pline de cerumen
- 2Interpretare CT stanca temporala
- 6Ureche infundata, stări ameteala
- 11Acufene si ureche infundata
- 2Da sau nu operatiei de polipi
- 5Vedere neclara/ slăbită, concentrare și atenție slăbită, ureche înfundată rareori etc
- 4Operatie polipi nazali și amigdalite