flatulenta si balonare
vreau si eu sa cer un sfat. sunt studenta, am un ritm de viata (destul de) infernal, sunt mai toata ziua plecata, mananc fructe, legume, feculente si mai putina carne sau lactate. seara ma doare aproape intotdeauna stomacul (e umflat) si sufar de flatulenta aproape pe parcursul intregii zile. presupun ca e o problema de digestie... ce ma sfatuiti sa fac? exista medicamente pentru asa ceva?
1 comentarii
Incearca totusi sa ai o dieta mai echilibrata. Fructele si legumele sunt foarte sanatoase, dar predispun (mai ales fructele) la meteorism si flatulenta.
Ca medicamente poti folosi carbunele medicinal sau mai sunt pe piata produse naturiste ce combat meteorismul. Nu uita insa de dieta variata!
Ca medicamente poti folosi carbunele medicinal sau mai sunt pe piata produse naturiste ce combat meteorismul. Nu uita insa de dieta variata!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Balonare 1 saptamana.
- 1gaze in exces
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 17cum scap de constipare?Urgent!!
- 3balonari, senzatii de voma, ameteli, somnolenta excesiva
- 16Stomac sau fiere?
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 3daca mananc ceva cu grasime, am un gust foarte rau, ma balonez si mi se umfla membrele
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 5sindrom dispeptic sau gastrita?
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 2Balonare aproape zinlica
- 0Balonare de la Klacid?!
- 0Balonare la nivelul intestinelor
- 3Gaze intestinale cu aritmie
- 0Nu elimin gaze
- 1Arsuri balonare Frecventa
- 2Balonare după 5 - 10 min de mers pe jos
- 1Endometrioză?
Mai multe informații despre: Flatulenta Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: