Gaze intestinale cu aritmie
De 2 zile ma simt balonata și simt foarte multe gaze prin stomac. Simt cum bolborosesc prin stomac și le simt parca și pe la inima ca mișca ceva. La verificarea tensiunii arteriale am observat ca îmi apare din când în când aritmie. Am fost la control cardiologic și sunt ok. Credeți că aceste aritmii pot sa apară din cauza gazelor din stomac?
3 comentarii
Mai degraba tensiometrul nu interpreteaza bine semnalul sau, daca sunteti tanar/a, poate fi o aritmie respiratorie, care este fiziologica. Daca i s-ar fi parut ceva suspect cardiologului, v-ar fi pus un holter ekg.
In mod normal, fiecare persoana sanatoasa poate sa aiba extrasistole.
Pe de alta parte, balonarea poate perturba pasager activitatea cardiaca si da extrasistole
Pe de alta parte, balonarea poate perturba pasager activitatea cardiaca si da extrasistole
Situație asemănătoare ma confrunt si eu de câteva zile. Astept programarea la gastro, însă, aproape în fiecare noapte ma trezesc cu tahicardie si dureri, zgomote in intestine si nu pot elimina gazele, oricât de mult as sta la baie. Si in momentul ăla, tahicardie se oprește de la sine dacă beau un ceai si incep sa elimine gazele pe gura, dar rămâne o senzație de vomă. Mentionez ca nu am avut constipatie, dar am avut sangerare rosu aprins acum 3 zile. Mentionez Ca de 3 zile nu pot mânca nimic, pt ca dupa masa apare acesta flatulenta. Ce ma sfătuiți până ajung la gastro si fac. Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hipertensiune arteriala ii, aritmie extrasistolica v
- 16Stomac sau fiere?
- 2Sufar de balonare de foarte multi ani (mai mult de 10)
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 6Am probleme cu stomacul: o data sau de 2 ori/sapt. sunt balonata
- 6constipatie, balonare dureri in partea stanga
- 2Balonare
- 3Balonare
- 1Balonare, infectie urinara
- 5sindrom ascitic in obsv. proces infiltrativ colon descendent. biopsii
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 2Amitripilina si xanax
- 1Probleme intestinale?
- 0Balonare si senzatia frecventa de flatulenta
- 0Balonare la nivelul intestinelor
- 1Bolboroseli în abdomen
- 1Balonare, înțepături în abdomen dedesubtul buricului
- 8Aritmii, dispnee, amroteala in bratul stang, ceafa, piept, dureri ciudate la pacient YOPD
Mai multe informații despre: Aritmia Balonarea Gazele intestinale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: