Am mancat cu pofta si mi s-a facut rau
Vreau sa primesc cate un sfat va rog frumos, deci am mancat pizza calda repede chiar abia asteptam sa mananc ce foame si pofta aveam, pizza facuta acasa, am baut cola si atunci, mi sa facut rau, m-am imbalonat, nu puteam sa garai, imi venea sa vomit dar nu reuseam sa dau afara, m-au luat caldurile si cred ca mi sa ridicat atunci si tensiunea eram prea agitat. pe moment am luat o pastila STOP VOMA sa nu-mi mai dea starea de voma si o pastila de culoare neagra sa pot sa garai, si de atunci au inceput treptat starile de greata, nu am varsaturi doar greturi si simt asa ca nu sunt in regula moleseala ameteli. toate astea sa intamplat in ROMANIA, sunt in GERMANIA acum, am fost la spital pe la 9 seara eram pe langa si am zis doar sa intreb ca idee, nu am dat de nici un doctor doar de o "SORA" m-ia zis ca e ceva normal sa nu ma speri. intrebarea mea este ce medicament imi recomandati si astept un raspuns cat mai repede.Si sunt de acord sa ajung si la un medic, la farmacie mi sa recomandat VOMEX nu stiu daca este in Romania, am observat ca garai mult de la astea.Va multumesc
13 comentarii
Ia ceva sa ajuti digestia, gen Triferment, daca au...
"si cand garai dispare pentru moment greata."
Sinteti plina de gaze de la cola.
Rau ati facut ca ati luat STOP VOMA. In cazuri de astea e mai bine sa dati afara tot si sa usurati stomacul.
Daca mai puteti, incercati sa goliti stomacul. Sanatate!
Sinteti plina de gaze de la cola.
Rau ati facut ca ati luat STOP VOMA. In cazuri de astea e mai bine sa dati afara tot si sa usurati stomacul.
Daca mai puteti, incercati sa goliti stomacul. Sanatate!
multumesc de raspuns dar nu este vorba de astazi de ieri sunt vreo 3 saptamani de atunci
SA FIU MAI EXPLICIT.
1.cred ca de la pizza calda mancata cu pofta repede si cola 99% am greturi, ca pana atunci nu am mai avut asa ceva
2.sunt 3 saptamani de atunci, deci nu e azi sau ieri
3.greturile au aparut zilnic de vreo saptamana si am fost la farmacie mia dat VOMEX
4.odata ce am greturi nu ma simt bine asa in corp nu stiu cum sa explic
5.am greturi dar nu si varsaturi
ASTEPT RASPUNSURI MULTUMESC
1.cred ca de la pizza calda mancata cu pofta repede si cola 99% am greturi, ca pana atunci nu am mai avut asa ceva
2.sunt 3 saptamani de atunci, deci nu e azi sau ieri
3.greturile au aparut zilnic de vreo saptamana si am fost la farmacie mia dat VOMEX
4.odata ce am greturi nu ma simt bine asa in corp nu stiu cum sa explic
5.am greturi dar nu si varsaturi
ASTEPT RASPUNSURI MULTUMESC
Incearca lamaie.Daca i de la fiere, greata cedeaza
multa sanatate
multa sanatate
Probabil ti-ai dat fierea peste cap, ia o saptamana Colebil sau Bilichol...sau vb cu cineva totusi specializat...
va multumesc maine e luni oricum merg la un medic. poate trebuie sa tin vreun tratament si nu este cazul sa ma interneze, SANATATE
am observat pe aici ca sunt greturi cu stari de oboseala, un val de caldura in corp, ameteli, chiar si panica, si mie si frig. nu le am permanent dar patesc. CE SA FIE ?
ca exemplu azi mam simtit mai bine ca ieri, si am mancat 4 sarmale, dupa ce am baut o gurita de bere si una de redbull dupa ceva timp ma luat un val de caldura in corp amtelei si stare de panica, mentionez ca am stat si in soare azi. sa fie de la soare sa fie de la gurita de bere sau redbull sau de la greata ? Nici nu stiu ce sa cred
cred ca va plictisesc am citit ce sunt starile de panica. nu prea am avut probleme de sanatate, si cu greata asta cateodata parca ma panichez am frica ca patesc ceva si nu-mi mai trece.
Aveti probleme, nu mergeti la medic si, in plus, inca mai fortati stomacul. In conditiile astea, ce sfaturi mai vreti?
Nu mai beti nimic carbogazos, de bere... ce sa mai zic!
Probabil v-ati dat fierea peste cap cum spune si @floare albastra. In astfel de cazuri cel mai bun tratament ar fi foamea, dar cind nu tineti cont de semnalele organismului, degeaba vorbim.
Nu mai beti nimic carbogazos, de bere... ce sa mai zic!
Probabil v-ati dat fierea peste cap cum spune si @floare albastra. In astfel de cazuri cel mai bun tratament ar fi foamea, dar cind nu tineti cont de semnalele organismului, degeaba vorbim.
azi merg la medic in jumatate de ora plec.si am sa scriu aici ce a zis medicul. O zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nu pot sa -ragai- dupa ce beau bere sau suc
- 5probleme digestive: durere de stomac si balonari
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 5gastrita? dati-mi o parere!
- 6Am probleme cu stomacul: o data sau de 2 ori/sapt. sunt balonata
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 0Greturi de la stres
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 4Stare de greata
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 3Ce poate provoca greata regulata in fiecare dimineata? Inafara de sarcina?
- 0diaree, greata, dureri de cap
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 1Greata si slabiciune musculara
- 0Greata dinaintea menstruatiei.
- 3Greata cronica
- 1Anemie??
- 1Indigestie, balonare ma doare burta ma stric la stomac
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: