balonari excesive
Problema la mine e ca indiferent ce mananc sau beau ma balonez foarte tare, atat de tare incat nu mai primesc aer!Vreau sa precizez ca nu ma doare absolut nimic!Am fost pe la medici am luat tot felul de medicamente de balonare dar fara efect!Va multumesc anticipat pentru un posibil ajutor!
15 comentarii
0
11-09-2009, ora 23:44
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
"ma balonez foarte tare, atat de tare incat nu mai primesc aer!"...cum adica nu mai primiti aer?
Daca ati fost la medici, care au fost diagnosticele??? Cateva exemple de medicamente?
Multumesc anticipat!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Daca ati fost la medici, care au fost diagnosticele??? Cateva exemple de medicamente?
Multumesc anticipat!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
pur si simplu ma balonez atat de tare incat ma impiedica sa mai primesc aer normal!am folosit carbune medicinal, triferment, argila, espumisam, chiar nu-mi mai amintesc tot ce am mai folosit!
Te pot ajuta eu cu un remediu homeopat daca imi spui cateva simptome suplimentare.
ce as mai putea spune in plus ar fi ca aproape in permanenta daca mananc sau nu am senzatia de plin in capul stomacului.acum cv timp dimineata imi era ok dar de cv timp sunt balonat de dimineata, mi-e pur si simplu frica sa mananc stiind ca ma voi balona in exces.precizez ca nu am un scaun regulat si atunci cand dimineata inainte de munca nu merg la baie senzatia de plin e foarte incomoda!va multumesc!
Cateva intrebari (in homeopatie se alege remediul dupa simptomele totale ale pacientului):
Cum este scaunul in general si acum in particular ? (culoare, frecventa, constipatie, diaree)
Ce-ti placea sa mananci cel mai mult in mod normal cand erai sanatos ?
Dureri sau junghiuri in coaste sau pe undeva ?
Mancai si noapte inainte?
Pofta de mancare cum era inainte, cat de des mancai si cat mancai ?
Ai sete ?
Pe ce parte dormi ?
Transpiri (unde si cand ) ?
AI senzatii de caldura pe undeva ?
Ai maini sau picioare reci ?
Probleme cu respiratia sau caile respiratorii ?
Cati ani ai ?
Esti un tip lent, incet, normal, agitat, grabit ?
Mananci in graba sau normal sau lent in general ?
Esti un tip vorbaret sau taciturn ?
Est timid, foarte timid, indraznet, normal ?
Senzatie de arsura pe undeva (cap, spate, omoplati, talpi, palme) ?
Probleme cu gatul ?
Ies gaze si te simti mai bine dupa ce ies gazele ?
Ce mancaruri nu suprortai inainte ?
Suportai grasimile inainte ?
Care era mancarea pe care o mancai cel mai de inainte ?
Imbalonarea se amelioreaza daca stai intins ?
Senzatie de respiratie rece sau de rece in corp ?
Ce culoare are limba ?
Ce culoare are fata ta ?
Ce afectiuni, dureri mai ai ?
In ce oras stai ca sa-ti spun unde gasesti o farmacie homeopate ?
Cum este scaunul in general si acum in particular ? (culoare, frecventa, constipatie, diaree)
Ce-ti placea sa mananci cel mai mult in mod normal cand erai sanatos ?
Dureri sau junghiuri in coaste sau pe undeva ?
Mancai si noapte inainte?
Pofta de mancare cum era inainte, cat de des mancai si cat mancai ?
Ai sete ?
Pe ce parte dormi ?
Transpiri (unde si cand ) ?
AI senzatii de caldura pe undeva ?
Ai maini sau picioare reci ?
Probleme cu respiratia sau caile respiratorii ?
Cati ani ai ?
Esti un tip lent, incet, normal, agitat, grabit ?
Mananci in graba sau normal sau lent in general ?
Esti un tip vorbaret sau taciturn ?
Est timid, foarte timid, indraznet, normal ?
Senzatie de arsura pe undeva (cap, spate, omoplati, talpi, palme) ?
Probleme cu gatul ?
Ies gaze si te simti mai bine dupa ce ies gazele ?
Ce mancaruri nu suprortai inainte ?
Suportai grasimile inainte ?
Care era mancarea pe care o mancai cel mai de inainte ?
Imbalonarea se amelioreaza daca stai intins ?
Senzatie de respiratie rece sau de rece in corp ?
Ce culoare are limba ?
Ce culoare are fata ta ?
Ce afectiuni, dureri mai ai ?
In ce oras stai ca sa-ti spun unde gasesti o farmacie homeopate ?
scaunul il am o data pe zi, rareori la doua zile, este nici inchis nici deschis la culoare si deobicei este mai moale.mancam orice in special mancaruri gatite care acum, o ciorba sau un papricas ma baloneaza foarte tare, in schimb daca mananc hrana rece parca nu simt asa tare senzatia de plin a stomacului.nu am absolut nicio durere si da inainte mancam si noaptea cand ajungeam acasa!pofta de mancare am avut si inainte am si acum, mananc de maxim 3 ori pe zi.pe la 11 ani am avut o bronsita asmatica de care am scapat pe la 14 ani, nu am maini sau picioare reci, mananc repede, sunt un tip agitatsunt zic eu vorbaret, indraznet.am cateodata o arsura pa tot abdomenul si de cv tip se pare ca am o hernie abdominala si poate de la slabirea muschilor am acele arsuri.cand stau intins balonarea parca nu mai e asa tare putand sa respir mult mai bine dar daca ma ridic sunt pur si simplu ca un balon si trebuie sa trag aer insistent pe gura pt a putea respira.limba are culoare normala iar culoarea fetei este intre nici alb dar nici rosie.sunt din timisoara.va multumesc!
Salut Aline, da-mi te rog, daca vrei, nr. de telefon sa-ti mai pun cateva intrebari, caci e dificil asa prin scris..
Scrie-mi un mesaj, daca dai un click pe pseudonimul meu.
Scrie-mi un mesaj, daca dai un click pe pseudonimul meu.
as prefera daca se poate sa vorbim pe site!multumesc pentru intelegere!
0
12-09-2009, ora 19:41
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Vreo analiza vi s-a facut de catre medicii la care ati fost? Tranzit baritat, endoscopie, ecografie etc.
La un gastroenterolog nu ai fost ? Ai facut o ecografie hepatica sau alte investigatii ce vizeaza tractul digestiv ? Omeprazol. Debridat, Motilium ai luat vreodata ?
am facut ecografie cu fibroscan, diagnosticul a fost structura omogena, steatoza moderata parca, daca citesc eu bine de pe foaie!nu am primit niciun fel de tratament doar mi sa sugerat ca trebuie sa slabesc, precizez ca am 1.66 si 86 kg!la testul pt helicobacter mi-a iesit 1, 3 dar nu am inceput niciun fel de tratament!nu am luat niciun medicament din cele enumerata de dumneavoastra mai sus!mi sa recomandat de doctorul de familie sa fac o endoscopie dar am inteles ca e cv ingrozitor si inca nu am facut-o.astept sfaturi de la dumneavoastrava multumasc.
Ar fi utila o endoscopie, intr-adevar, este neplacuta aceasta investigatie, dar se face anestezie local inainte de a inghiti tubul endoscopului.Ai putea solicita, la un cabinet particular de radiologie si un tranzit baritat.Apoi poti merge la un gastroenterolog si vezi ce s-a gasit, daca e cazul sa mai faci si alte investigatii sau poate ca iti va recomanda o noua terapie.Numai bine!
Alin, inca cateva intrebari ca sa-ti pot recomanda remediul pe care il banuiesc
Ai teama de inaltime ? De zburat ?
Ti-e frica cand te uiti in jos de la inaltime ?
Teama de locuri inchise ?
Esti impulsiv ?
Ai avut vreodata ceva la ochi ?
Ai teama de inaltime ? De zburat ?
Ti-e frica cand te uiti in jos de la inaltime ?
Teama de locuri inchise ?
Esti impulsiv ?
Ai avut vreodata ceva la ochi ?
nu pot spune ca ma impac bine cu inaltimea dar nici ca mi-e frica, nici impulsiv dar nici temperat sa spun asa.la restul intrebarilor raspunsul e nu.multumesc.
Buna Alin,
Ai numai doua posibilitati efective de vindecare rapida :
1) incerci ce iti spun eu (fara convorbire telefonica nu pot insa sa fiu 100% sigur de remediu)
2) iti faci programare la unul din cei 2 medici homeopati buni din TM pe cari pot sa ti recomand, Dr. Jurj sau Sandaran (Site: drjurj.ro), dar este destul de greu sa primeste programare rapida la ei.
Daca vrei sa incerci ce iti spun eu :
Cumpara de la o farmacie homeopata (Dona sau HelpNet) remediul homeopat
Argentum nitricum CH 200 (costa in jur de 6 lei) si suge o SINGURA granula o singura data si spune-mi efectul ei dupa 1-2 zile. Daca remediul este potrivit efectul va fi foarte rapid (cel mult 1-2 zile), daca nu
nu te va ajuta deloc sau decat f. putin.
Evita cel putin 3-4 zile dupa ce ai luat remediu cofeina (cafea, cola, antinevralnice), iutelile, alcoolul, otet, tutun si daca e posibil si sare iodata si in plus fi abstinent sexual.
La multi oameni pare o intarutatire temporara care este semn ca remediul este potrivit si vindecare va aparea ulterior.
S-ar putea sa mai ai nevoie de 1-2 remedii complementare dupa aceea sau s-ar putea ca remediul potrivit sa fie al doilea care pare potrivit, sau sa ai nevoie de o combinatie de 2 remedii. Cu atat de putine detalii este destul de greu de a fi sigur. Dar incearca mai intai pe acesta care se potriveste destul de bine din informatiile pe care mi le-ai dat si rau nu are cum sa-ti faca.
Succes si raporteaza efectul.
Ai numai doua posibilitati efective de vindecare rapida :
1) incerci ce iti spun eu (fara convorbire telefonica nu pot insa sa fiu 100% sigur de remediu)
2) iti faci programare la unul din cei 2 medici homeopati buni din TM pe cari pot sa ti recomand, Dr. Jurj sau Sandaran (Site: drjurj.ro), dar este destul de greu sa primeste programare rapida la ei.
Daca vrei sa incerci ce iti spun eu :
Cumpara de la o farmacie homeopata (Dona sau HelpNet) remediul homeopat
Argentum nitricum CH 200 (costa in jur de 6 lei) si suge o SINGURA granula o singura data si spune-mi efectul ei dupa 1-2 zile. Daca remediul este potrivit efectul va fi foarte rapid (cel mult 1-2 zile), daca nu
nu te va ajuta deloc sau decat f. putin.
Evita cel putin 3-4 zile dupa ce ai luat remediu cofeina (cafea, cola, antinevralnice), iutelile, alcoolul, otet, tutun si daca e posibil si sare iodata si in plus fi abstinent sexual.
La multi oameni pare o intarutatire temporara care este semn ca remediul este potrivit si vindecare va aparea ulterior.
S-ar putea sa mai ai nevoie de 1-2 remedii complementare dupa aceea sau s-ar putea ca remediul potrivit sa fie al doilea care pare potrivit, sau sa ai nevoie de o combinatie de 2 remedii. Cu atat de putine detalii este destul de greu de a fi sigur. Dar incearca mai intai pe acesta care se potriveste destul de bine din informatiile pe care mi le-ai dat si rau nu are cum sa-ti faca.
Succes si raporteaza efectul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1flatulenta si balonare
- 6Balonari dese. Astept raspuns, va rog
- 6constipatie, balonare dureri in partea stanga
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 7Paraziti, diaree apoasa si balonare
- 7Balonare, constipatie..Help!
- 6probleme cu colonul?
- 10Simptome ciudate, va rog sa ma ajutati.
- 3Dureri si panica
- 3balonare gaze la stomac
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 2Balonare
- 1Durere de stomac si balonare
- 3Umflata, cauze negasite
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 0Urgent: Probleme Gastro - balonare zilnica sau aproape zilnica
- 3Gaze intestinale cu aritmie
- 0Balonare si constipatie dupa tratament pentru anemie prin lipsa de Fier
- 2Balonare după 5 - 10 min de mers pe jos
Mai multe informații despre: Regimul in balonare Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: