Febra si tensiune mare
Alaltaieri dupamasa am iesit de la ora de mate pe la ora 7, pe drum mi-au amortiti picioarele si capu si mi-a crescu rau pulsu, am ajuns casa si am avut 156 tensiunea si pulsu 140, am mers sa-mi iau de la farmacie metoprolol si rytmonorm ca cica face bine, am ajuns la farmacie le-am luat dar de acolo am mers direct cu salvare la spital, nu mi-au dat nici un medicament pur si simpu a trecut iar acuma is acasa dar am tensiunea mare pulsu pare bun, ce-i de facut ?
Si am si febra.
Am doar 17 ani.
Si am si febra.
Am doar 17 ani.
4 comentarii
timp de 5 ani am luat un medicament pentru scoala methylphenidat in vacanta de vara nu am mai luat si a fost bine alalta ieri am luat si am ajuns la spital dupa ce am plecat de la mate.
Eu totusi nu cred ca e din cauza asta din clasa a 7 ea iau si nu am patit niciodata...
ritalin am luat dar eu nu am nici o boala.
ci doar ptr atentie sa o am peste normal.
Eu totusi nu cred ca e din cauza asta din clasa a 7 ea iau si nu am patit niciodata...
ritalin am luat dar eu nu am nici o boala.
ci doar ptr atentie sa o am peste normal.
Ritalinul, cine ti l-a recomandat?si cine ti-a spus tie sa iei metoprolol so rytmonorm, chiar vrei s-o faci lata?
Spune-le parintilor de problema si mergi la medic, nu este de joaca sau tratament din auzite. Ritalin-ul, are ca efecte secundare printre altele, hipertensiunea si tahicaridia, dar un tratamemnt corect nu ti-l poate recomanda decat un medic dupa o consultatie.
Repet, nu te juca cu asa ceva.
Spune-le parintilor de problema si mergi la medic, nu este de joaca sau tratament din auzite. Ritalin-ul, are ca efecte secundare printre altele, hipertensiunea si tahicaridia, dar un tratamemnt corect nu ti-l poate recomanda decat un medic dupa o consultatie.
Repet, nu te juca cu asa ceva.
Eu am luat ritalin, pentru scoala mai ales, ca sa invat mult mai mult.
Nimeni nu mi la recomandat, am citit pe internet.
Acum ma simt mai bine, am fost la doctor si mi-a luat sange, sper sa nu o fac lata cu altceva.
Doctori m-au tratat de inima...
Nu-l mai iau sper ca totul sa revina la normal.
Metroporol o doctorita, caruia i-am spus ca am tensiunea mare.
Iar Rytmonor luam eu, aveam puls mare cam mereu peste 120.
Nimeni nu mi la recomandat, am citit pe internet.
Acum ma simt mai bine, am fost la doctor si mi-a luat sange, sper sa nu o fac lata cu altceva.
Doctori m-au tratat de inima...
Nu-l mai iau sper ca totul sa revina la normal.
Metroporol o doctorita, caruia i-am spus ca am tensiunea mare.
Iar Rytmonor luam eu, aveam puls mare cam mereu peste 120.
Draga mea, indiferent de ceea ce simti, crezi sau ti se spune NICIODATA nu lua medicamente ca Ritalin Metoprolol sau Rytmonorm fara prescriptie medicala. Ritalin este un medicament care se administreaza in cazul sindromului deficitului de atentie ( ADHD), o boala reala, care se trateaza anevoios, medicamentul fiind prescris de neurolog sau psihiatru, Cat priveste metoprololul si rytmonormul sunt medicamente care se iau in cazul unor afectiuni reale cardiace si nu dupa ureche sau ce citesti tu pe net. POTI sa o incurci RAU. Poti sa te imbolnavesti cu adevarat. Sa nu mai faci, nu mai lua nimic, esti tanara, nu-ti mai bate joc de tine.
Toate bune.
Toate bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Este normal sa apara extrasistole in fiecare zi si oscilatii ale tensiunii arteriale...?
- 11Lokren si Aspacardin
- 4am descoperit ca am o tensiune anormala, de la ce o fi?
- 36Febra dupa pastile (a avut si infarct, pneumonie)
- 7probleme cardiace? un sfat avizat va rog!
- 0hipertensiune arteriala
- 3tensiune arteriala
- 4Tensiunea mare... credeti ca este corect tratamentul?
- 0febra, dureri de burtica si tuse
- 1febra, frisoane, varsaturi, bilubirina marita
- 7ganglioni limfatici inflamati
- 1temperatura inainte de menstuatie
- 1febra...va rog sa ma ajutati
- 6Durere de stomac, tremurat si tensiune
- 1Pentru baietelul meu de 5 saptamani!
- 4Probleme tensiune-inima !
- 1Infecție bacteriana, internare, nu se confirma
- 0Febra, dureri musculare etc
- 1Probleme cu tensiunea arterială?
- 1Febra, frisoane, somnolenta, durere gat