fetita mea are frisoane si febra de 3 zile, ajutati-ma...
buna ziua va rog sa ma ajutati fetita mea de 9ani are frisoane cu racirea membrelor...apoi febra39, 5 asta de 3 zile...din cand in cand imi zice ca o doare in jurul buricului, dar nu f tare.Ce ar putea avea?am controlat-o si nu are rosul in gat, nici nu tuseste nici nasul nui curge, m-am gandit la o apendicita dar am citit la simtomele apendicitei pe net si nu prea se potriveste cu ce are ea.sunt disperata...mai am 2gemene de 3ani si ami este f frica sa nu se molipseasca si el.medicul fetelor e la 25km de unde locuiesc sunt intr-o comuna izolata:( va rog daca puteti sa ma ajuta-ti cu ceva sfaturii.multumesc
5 comentarii
Inteleg ca sunteti intr-o comuna izolata, dar CHEMATI SALVAREA! Cum puteti sta asa cu un copil bolnav??? Poate are o infectie, o enterocolita, chiar apendicita, nu riscati viata copilului cautand pe net! Mergeti la urgenta!
Sa auzim de bine si ca ati mers la medic!
Sa auzim de bine si ca ati mers la medic!
va multumesc, asta voiam sa fac de la inceput dar nu am cu cine lasa gemenele.eu locuiesc singura cu ele, sotul ma parasit si vecini mei sunt f batrani:( dar pana la urma asa voi face.
am uitat sa precizez nu are diaree nici varsaturii...
Buna seara!Am o fetita de 8 ani careia i-am facut analizele acum cateva zile, iar rezultatul analizelor la hemoleucograma au iesit asa:PCT 0.26 Iar val normale (0.16-0.48), MPV 7.0 val norm.(7.4-13fl.), NE% 32.9 val.norm.(37-65), Ly% 56.1 val.norm.(27-50%)...si va rog sa-mi spuneti ce inseamna.Multumesc
emyllye, mergi cu fetita la pediatru, nu e bine deloc ca are asemenea rezultate la analeze.
Doar din acest fragment nu se poate deduce nimic decat ca sunt sub valorile normale, ceea ce nu este bine.
. Nu spui valoarea leucocitelor, a hematiilor, fierul, calciul...motivul pentru care a trebuit sa ii faci analizele.
Trebuie sa o vada si un medic. Banuiesc ca i-ai facut analizele pentru ca se simtea rau.
La varsta asta sunt si tot felul de boli ale copilariei, paraziti intestinali etc. Nu e simplu.
Nu pierde timpul, sanatatea copilului se degradeaza mult mai repede ca la adult. Mergi la doctor.
Doar din acest fragment nu se poate deduce nimic decat ca sunt sub valorile normale, ceea ce nu este bine.
. Nu spui valoarea leucocitelor, a hematiilor, fierul, calciul...motivul pentru care a trebuit sa ii faci analizele.
Trebuie sa o vada si un medic. Banuiesc ca i-ai facut analizele pentru ca se simtea rau.
La varsta asta sunt si tot felul de boli ale copilariei, paraziti intestinali etc. Nu e simplu.
Nu pierde timpul, sanatatea copilului se degradeaza mult mai repede ca la adult. Mergi la doctor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7stari de voma si ameteli, frisoane
- 3Febra mare
- 3face febra mare si nu stiu de la ce?
- 50Mi-a spus ca am amigdalita criptica cazenoasa
- 5Stare subfebrila prelungita, frisoane, transpiratii de 6 sapta
- 6Amigdalita+febra!!
- 3Febra 37.2-37.5
- 62 zile de diaree, febra, greata
- 1diaree + febra
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 5Transaminaze marite.
- 1Febra frisoane stari de voma dureri in dreapta sub coaste in fata si in spate
- 1temperatura inainte de menstuatie
- 6interpretare analiza urina, rog o parere
- 1Pentru baietelul meu de 5 saptamani!
- 2bubite mici usturatoare pe fundul limbii, febra, stare de gripa
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
- 1Gripa sau ceva mai grav?
- 1Febra, frisoane, somnolenta, durere gat
Mai multe informații despre: Febra Frisoanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: