cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
Acum 5 zile am avut o petrecere la care am baut foarte mult. Am dormit 1 zi intreaga pt a-mi reveni. Am si o gramda pe cap cum ar fi munca si facultate. Dar la 18 ani nu mi se pare normal...in aceste conditzii eu sa am pulsul 100 (aproape constant). Inteleg ca organismul meu nu a primit prea bine alcoolul...inteleg ca sunt stresat...totusi de ce am pulsul atat de mare...in jur de valoarea 100? Ma asteptam sa-mi treaca dar se pare ca de 5 zile tot la fel este. A inceput sa ma doara capul foarte tare. Alte simptome: temperatura ridicata (38-39), ceea ce mi se pare normal la modul cum bate inima; senzatii de voma din cand in cand, desi nu vomit; si cam atat. Pot zice ca m-a durut gatul dar am luat strepsils si l-am mai potolit. Totusi tensiunea este normala: 11 cu 7, 12 cu 6, 10 cu 5...cum rezolv cu pulsul? Imi puteti recomanda vreun medicament sau trebuie sa ma duc neaparat la doctor pt niste analize mai amanuntite? Sa fie ceva mai grav?
5 comentarii
Cumva sa fi racit...de aici temperatura usor ridicata, durerile de cap si de gat? Dar atunci de ce am pulsul asa de mare?
Valorile pulsului cresc atunci cand ai febra.
Da...ok...dar nu vi se pare totusi un pic cam mult prea mare?
cresterea pulsului dupa o " cura de alcool" este normala, dar daca persista de atatea zile nu este normal.ar trebui sa consulti un medic, pentru ca celelate simptome arata o afectare virala ceva, iar cu strpsils, eu zic ca este o pierdere de bani, cadn sunt alte produse mai bune si mai ieftine pe piatza.deci concluzia, du-te ;la doctor ca nu iti face nimic rau:) si incateva zile poate esti pe picioare. nu are rost sa stai si sa te intrebi asa.multa sanatate;)
te-ai gandit ca poate ai facut o infectie in corp?
cel mai bine ar fi sa mergi la doctor, pt ca poate fi o infectie serioasa, un virus, o bacterie. mergi la doctorul de familie si te va indruma
cel mai bine ar fi sa mergi la doctor, pt ca poate fi o infectie serioasa, un virus, o bacterie. mergi la doctorul de familie si te va indruma
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4puls mic = boala de inima?
- 16puls marit
- 4puls accelerat, stare de lesin, amorteala a mainii
- 5bubuiala in piept
- 8Alcoolism, depresie, anxietate
- 5Ajutor online pentru persoanele cu un consum abuziv de alcool
- 6Amigdalita+febra!!
- 5Diaree cronica de 4 luni, pe baza stresului si a anxietatii
- 5penicilina v si tulburari digestive
- 4am pulsul marit dar tensiunea mica si batai ciudate ale inimii
- 1febra mare si dureri de cap
- 7Puls marit, palpitatii
- 3Febra de mai bine de o luna.
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 1febra de 10 zile?
- 4insomnie... pe fondul stresului
- 2puls crescut
- 2senzatie de ace in tot corpul, piele fierbinte
- 2puls ridicat, cauze, medicamente?
- 5Puls
Mai multe informații despre: Alcoolismul Pulsul Febra stresul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: