Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
Buna seara,
in ultimele 3-4 zile acestea sunt simptomele care se manifesta intermitent...nu mai am durerile de cap si febra puternica din prima zi acum dar chiar dupa ce am luat o cutie de Normix, suspectand o salmoneloza sau o alta infectie alimentara, diareea este tot apoasa...febra slaba, din cand in cand frisoane, din nou, nu la fel de puternice ca in prima zi. Ce mi se pare ciudat este ca toate simptomele sunt mai prezente seara...Nu voi reusi sa ajung la doctor pana luni asa ca trebuie sa trec cumva de week-end...Orice opinie este binevenita..
Va multumesc!
in ultimele 3-4 zile acestea sunt simptomele care se manifesta intermitent...nu mai am durerile de cap si febra puternica din prima zi acum dar chiar dupa ce am luat o cutie de Normix, suspectand o salmoneloza sau o alta infectie alimentara, diareea este tot apoasa...febra slaba, din cand in cand frisoane, din nou, nu la fel de puternice ca in prima zi. Ce mi se pare ciudat este ca toate simptomele sunt mai prezente seara...Nu voi reusi sa ajung la doctor pana luni asa ca trebuie sa trec cumva de week-end...Orice opinie este binevenita..
Va multumesc!
2 comentarii
Doxiciclina o cutie [ 1 capsula seara, una dimineata ], Imodium o cutie [ citesti modul de administrare pe prospect ] + ceai de menta, banane, pilaf de orez, paine prajita, mere ; atat pana la primul scaun normal.Fara cafea, ciocolata, sucuri, alcool, doar ceea ce am scris. Nu mai lua Normix. Pana maine seara te vei face bine.
Buna seara!
Toata ziua am stat cu tata prin spitale. La inceput avea diaree dupa care s-au instalat niste dureri abdominale groaznice, varsaturi, frisoane, spre seara diareea trecand. Se vaita incontinuu de durere in partea abdomenului, in special in partea dreapta. Medicii au spus ca e ceva de la rinichi, dar nu i-au spus cum sa amelioreze durerea. Ce credeti ca are? Astept sfaturile dvs.
Toata ziua am stat cu tata prin spitale. La inceput avea diaree dupa care s-au instalat niste dureri abdominale groaznice, varsaturi, frisoane, spre seara diareea trecand. Se vaita incontinuu de durere in partea abdomenului, in special in partea dreapta. Medicii au spus ca e ceva de la rinichi, dar nu i-au spus cum sa amelioreze durerea. Ce credeti ca are? Astept sfaturile dvs.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri de cap, usoare pierderi de cunostinta
- 7dureri cervicale si de cap
- 14Gastrită de reflux biliar
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 3puls mare, dureri de cap
- 6Bolnava sau nu?
- 7Dureri de cap
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 4Dureri acute de stomac
- 1dureri de cap ingrozitoare
- 5anxietate si dureri de cap
- 6Ameliorarea varsaturilor si a gretei din timpul chimioterapiei
- 4Durere de stomac cronica
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 1Gripa - febra 39 cu algocalmin 500mg la 6 ore
- 1Durere ascutita la ceafa
- 0Discomfort abdominal
- 0Frisoane, amețeală, diree
- 1Stare de greata și greață și dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Diareea Febra Stomacul Greata Frisoanele durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Febra recurenta
- Febra de origine necunoscuta
- Febra de transee
- Greața și vărsăturile severe în sarcină - Hiperemezis gravidarium
- Convulsiile febrile
- Diareea acută la copil
- Febra la sugari
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Diareea acută infecțioasă
- Diaree