Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...

Buna seara,
in ultimele 3-4 zile acestea sunt simptomele care se manifesta intermitent...nu mai am durerile de cap si febra puternica din prima zi acum dar chiar dupa ce am luat o cutie de Normix, suspectand o salmoneloza sau o alta infectie alimentara, diareea este tot apoasa...febra slaba, din cand in cand frisoane, din nou, nu la fel de puternice ca in prima zi. Ce mi se pare ciudat este ca toate simptomele sunt mai prezente seara...Nu voi reusi sa ajung la doctor pana luni asa ca trebuie sa trec cumva de week-end...Orice opinie este binevenita..
Va multumesc!
in ultimele 3-4 zile acestea sunt simptomele care se manifesta intermitent...nu mai am durerile de cap si febra puternica din prima zi acum dar chiar dupa ce am luat o cutie de Normix, suspectand o salmoneloza sau o alta infectie alimentara, diareea este tot apoasa...febra slaba, din cand in cand frisoane, din nou, nu la fel de puternice ca in prima zi. Ce mi se pare ciudat este ca toate simptomele sunt mai prezente seara...Nu voi reusi sa ajung la doctor pana luni asa ca trebuie sa trec cumva de week-end...Orice opinie este binevenita..
Va multumesc!
2 comentarii

Doxiciclina o cutie [ 1 capsula seara, una dimineata ], Imodium o cutie [ citesti modul de administrare pe prospect ] + ceai de menta, banane, pilaf de orez, paine prajita, mere ; atat pana la primul scaun normal.Fara cafea, ciocolata, sucuri, alcool, doar ceea ce am scris. Nu mai lua Normix. Pana maine seara te vei face bine.

Buna seara!
Toata ziua am stat cu tata prin spitale. La inceput avea diaree dupa care s-au instalat niste dureri abdominale groaznice, varsaturi, frisoane, spre seara diareea trecand. Se vaita incontinuu de durere in partea abdomenului, in special in partea dreapta. Medicii au spus ca e ceva de la rinichi, dar nu i-au spus cum sa amelioreze durerea. Ce credeti ca are? Astept sfaturile dvs.
Toata ziua am stat cu tata prin spitale. La inceput avea diaree dupa care s-au instalat niste dureri abdominale groaznice, varsaturi, frisoane, spre seara diareea trecand. Se vaita incontinuu de durere in partea abdomenului, in special in partea dreapta. Medicii au spus ca e ceva de la rinichi, dar nu i-au spus cum sa amelioreze durerea. Ce credeti ca are? Astept sfaturile dvs.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stari si simptome diverse
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 6Am probleme cu stomacul: o data sau de 2 ori/sapt. sunt balonata
- 3Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
- 21Usturimi la stomac
- 4am dureri de cap
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 8tulburari de vedere, amorteala degete, dureri cap
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 1durerile de stomac
- 1Durere de stomac, burta dupa voma
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 5Durerile din partea stanga, amorteli, senzatie de voma si greata continua
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 0Durere la stomac
- 4problema cu orgasmul... durerea de cap
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 0Flegmă in gat, greață
- 6Enterocolita, febra si crampele la stomac sunt de nesuportat
- 0Durere de cap cand ma enervez
Mai multe informații despre: Durerea de cap Diareea Febra Stomacul Greata Frisoanele durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Febra recurenta
- Febra de origine necunoscuta
- Febra de transee
- Greața și vărsăturile severe în sarcină - Hiperemezis gravidarium
- Convulsiile febrile
- Diareea acută la copil
- Febra la sugari
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Diareea acută infecțioasă
- Diaree