Febra din 5 in 5 ore
Buna ziua, am postat aceasta intrebare pe forum pt ca fac febra cam din 5 in 5 ore de aproximativ 3 zile. Desi iau antibiotice ( respectiv Eritromicina ), Nurofen pastile, strepsils, febra revine cam dupa 4-5 ore. In afara de febra, am nasul infundat ( nu prea pot sa-l suflu, practic cand suflu nu prea iese nimic ) imi simt ochii calzi si uneori ma doare si capul ( cred ca acum mi-a trecut ca nu ma mai doare de ieri) + gatul care il simt mult mai cald decat fata, aceasta fiind si ea calda( acum nu ma mai ustura, dar este f. cald).Acum nu mai iau pastilele Nurofen, dar cand le luam, febra se calma cam 2 ore si dupa incepea iar.Pe langa faptul ca maine / poimaine doresc sa merg la medicul de familie as dori sa va cer sfatul cu ce as putea lua sau ce trebuie sa fac sa dispara febra. Eu sper sa fie o raceala, dar niciodata nu am avut febra asa des, asa ca nu stiu ce sa fac momentan.
2 comentarii
Buna ziua. Ca medicatie antipiretica va sfatuiesc ca la fiecare 6 ore sa luati, alternativ, cate un comprimat de Nurofen, Paracetamol, Algocalmin, De ex: la orele 06.00: 1 cp de Nurofen; la orele 12, 00 1 cp de Paracetamol; la orele 16.00 1 cp de Algocalmin iar la 24.00 1 cp de Nurofen. Atentie la contraindicatiile si potentialele reactii adverse ale acestora! Este necesar sa ingerati multe lichide (apa plata, ceai) si evident sa consultati cat mai curand posibil medicul de familie. Multa sanatate!
Multumesc ! :D Chiar asa luam si eu antibioticul, din 6 in 6 ore. Seara trecuta nu am mai avut febra :D
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 8febra si diagnostic necunoscut pana acum
- 6Am febra seara
- 4Amorteala foarte ciudata, de la un tratament cu gentamicina?
- 3dureri abdominale in partea dreapta, febra 37, 8 si stari de voma
- 5fetita mea are frisoane si febra de 3 zile, ajutati-ma...
- 1febra de doua saptamani
- 0Febra seara si noaptea
- 0temperatura crescuta timp de 24 ore?
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 0Eruptie cutanata, febra, secretii nazale.
- 0Febra mare!
- 4Febra sub 38 si stare generala proasta
- 1Gat - urechi
- 2bubite mici usturatoare pe fundul limbii, febra, stare de gripa
- 1Gripa - febra 39 cu algocalmin 500mg la 6 ore
- 3Simptome gripale de de durata mai lunga decat de obicei sau ceva mai periculos?
- 3Febra mare. Ajutor ! Splenectomie !
- 4Puls marit dar nu constant si febra peste 37 pana in maxim 37.7 dupa masa
- 2Gripa sau ceva mai grav?
Mai multe informații despre: Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: