Cresterea tesiunii

16-04-2008
yoomafio
Nu este medic/terapeut
yoomafio
Am shi yoo o problema.Acum 3 zile mi-a venit ametzeala, imi batea inima foarte tare shi mi s-au infundat urechile.Inainte de a mi se manifesta aceste simptome, am baut un energizant.Am fost a doua zi la medicul de familie shi mi-a spus ca mi-a crescut tensiunes, cauza probabila fiind acel energizant ( precizez ca nu am mai avut astfel de simptome in trecut ).Mi-a luat tensiunea shi am avut-o 13-7 shi mi-a prescris 2 medicamente, Aspacardin shi Egilok ( sa iau cate una din fiecare dimineatza shi seara ).Eu sunt shi mai paranoic - emotiv shi a cam intrat frica in mine mai ales dupa ce am citit prospectele medicamentelor :((...Imi putetzi spune shi mie daca ash avea motive sa-mi fie frica?Va multzumesc mult pt. raspund...

PS:Am 28 de ani...
3 comentarii
0
16-04-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Ameteala poate preveni de la hipertensiune, nu cred ca e un motiv serios de ingrijorare, respectati doar tratamentul si mergeti la medicul de familie periodic!
0
16-04-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Proveni*
0
24-12-2017, ora 10:26
Lllori
Nu este medic/terapeut
Lllori
Sotului meu ia crescut tensiunea 188/130 si 130 bătăile inimii ăsta când a venit ambulanta apoi când a ajuns la spital avea 160/90 avea frisoane.tremura stați de greata și dureri în piept are și atacuri de panica..iau dat nebilet, diurex și aspacardin..dar îi este foarte frica se agita cumse sperie cum î creste tensiunea crede k o sa moara numai la ăsta se gândește ar vrea sa știe dak pastilele astea o sa le ia toată viata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectul magneziului asupra tensiunii arteriale (meta-analiză)
  • Cât trebuie să fie tensiunea arterială normală?
  • Cum se măsoară tensiunea arterială?
  • Cum alegi un tensiometru electronic?
  • Tensiunea arterială înregistrează un declin cu 14-18 ani înainte de finalul vieții
  • Topul greșelilor unui hipertensiv
  • Tensiunea arterială „normală” a femeilor, mai mică decât cea a bărbaților
  •