febra de 10 zile?

copilul meu de 2 ani si 4 luni face febra de 10 zile.Am fost internati, a facut tratament cu ceftamil injectii, apoi cefalexim sirop, antitermice evident, eurespal, humex.Cand credeam ca in sfarsit se va face bine a facut din nou febra 37, 9(termometru digital)38.2(termometru normal.) Nu stiu ce sa mai cred!Diagnosticul din spital este amigdalita acuta si disfagie.Exudatele nazal si faringian au iesit negative.in schimb leucocitele au fost crescute.va scriu mai jos rezultatele analizelor de sange si poate mi le poate interpreta cineva.multumesc numaratoarea diferentiata a leucocitelor: EO1% GR55% LY40% MO 4% HEMOLEUCOGRAMA EO 0% GR 5% HCT 34.8% HGB 12.4% LY 42.3% MCH 27.4% MCHC35.6gr/dl MCV 77.0fL MO2.7% MPV3.9fL PCT 0.20%PDW18.1mg/dL TGO 56U/L TGP 29U/L UREE 11.5mg/dL VSH 22mm/h
1 comentarii

Buna ziua. Am de facut un tratament injectabil cu ampicilina si gentamicina la 12 ore. Cine poate sa mi le faca lucreaza in ture si ar fi o distanta de 13 ore intre injectii. Se pot face asa, mai au acelasi efect, sau le fac degeaba?. Multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Febra 42 de grade
- 7Durere de cap si febra!
- 50Mi-a spus ca am amigdalita criptica cazenoasa
- 17Febra la copil de 4 ani
- 2Baietel 4 anisori febra, amigdalita, conjunctivita
- 3febra care nu trece
- 6Candida SPP - ce semnifica?
- 8fractura diafazara cominutiva deschisa de femur tip IIIA
- 7piocianic in gat si stafilococ in nas
- 0febra in sarcina
- 0Febra interna, greata si voma, slabiciune si oboseala