febra de 10 zile?
copilul meu de 2 ani si 4 luni face febra de 10 zile.Am fost internati, a facut tratament cu ceftamil injectii, apoi cefalexim sirop, antitermice evident, eurespal, humex.Cand credeam ca in sfarsit se va face bine a facut din nou febra 37, 9(termometru digital)38.2(termometru normal.) Nu stiu ce sa mai cred!Diagnosticul din spital este amigdalita acuta si disfagie.Exudatele nazal si faringian au iesit negative.in schimb leucocitele au fost crescute.va scriu mai jos rezultatele analizelor de sange si poate mi le poate interpreta cineva.multumesc numaratoarea diferentiata a leucocitelor: EO1% GR55% LY40% MO 4% HEMOLEUCOGRAMA EO 0% GR 5% HCT 34.8% HGB 12.4% LY 42.3% MCH 27.4% MCHC35.6gr/dl MCV 77.0fL MO2.7% MPV3.9fL PCT 0.20%PDW18.1mg/dL TGO 56U/L TGP 29U/L UREE 11.5mg/dL VSH 22mm/h
1 comentarii
Buna ziua. Am de facut un tratament injectabil cu ampicilina si gentamicina la 12 ore. Cine poate sa mi le faca lucreaza in ture si ar fi o distanta de 13 ore intre injectii. Se pot face asa, mai au acelasi efect, sau le fac degeaba?. Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fac febra dupa operatia de histerectomie totala
- 4poti sa ai infectie in gat, fara sa faci febra?
- 3scuip secretie alba
- 637.5 febra 2 saptamani de zile
- 12Ortoped sau reumatolog??Rog indrumare...
- 6Am febra seara
- 12Febra la 2 zile dupa operatia de polipi, rog raspuns
- 1febra ciclica lunara
- 2premenopauza febra 37, 5??
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 5fetita mea are frisoane si febra de 3 zile, ajutati-ma...
- 2febra de 5 zile la fetita 1 an si 3 luni
- 0Eruptie cutanata, febra, secretii nazale.
- 1Febra frisoane stari de voma dureri in dreapta sub coaste in fata si in spate
- 9dupa operatie de femur, febra
- 6interpretare analiza urina, rog o parere
- 1infectii
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 1Febra, frisoane, somnolenta, durere gat
- 1Febra 38 fara simptome copil 4 ani
Mai multe informații despre: Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: