puroi dupa extractie
mi-am facut o extractie acum o saptamana la dintele din fata, pentru a -mi putea face o coroana.
cand m-am dus la control s-a constatatat ca aveam puroi?
oara antibioticele ma vor ajuta sa scap de puroi, fara a fii nevoie de o rezectie?
cand m-am dus la control s-a constatatat ca aveam puroi?
oara antibioticele ma vor ajuta sa scap de puroi, fara a fii nevoie de o rezectie?
3 comentarii
"oara antibioticele ma vor ajuta sa scap de puroi?"
Nu, caci antibioticele rezolva problema doar pe termen scurt. Si nici rezectia nu e prima indicatie in acest caz.
Prima indicatie este retratarea dintelui pe canal. Cu diga pt a obtine rezultate mai sigure.
Nu, caci antibioticele rezolva problema doar pe termen scurt. Si nici rezectia nu e prima indicatie in acest caz.
Prima indicatie este retratarea dintelui pe canal. Cu diga pt a obtine rezultate mai sigure.
pai daca dintele e extras cum s-ar putea trata pe canal?
Se pare ca am inteles eu gresit. Am crezut ca faceti o confuzie de termeni. Se intimpla frecvent intre extractie si extirpare.
Daca dintele este extras, atunci nu inteleg la ce anume vreti sa faceti rezectie apicala. Rezectia apicala se face la dinti care ramin pe arcada, nu la cei care s-au extras.
Daca s-a constatat ca aveti puroi la o saptamina de la extractie, atunci un chiuretaj al alveolei este suficient. Se face sub anestezie, bineinteles.
Daca dintele este extras, atunci nu inteleg la ce anume vreti sa faceti rezectie apicala. Rezectia apicala se face la dinti care ramin pe arcada, nu la cei care s-au extras.
Daca s-a constatat ca aveti puroi la o saptamina de la extractie, atunci un chiuretaj al alveolei este suficient. Se face sub anestezie, bineinteles.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 3infectie postextractie
- 22extractie premolari superiori pt aparat dentar
- 4Durere ciudata masea
- 6Nu pot deschide gura complet
- 4probleme stomatolog
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 0extractie masea dupa punctie sinusala
- 0extractie masea minte
- 1extractie dentara
- 1Mancarimi dupa extractie
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 1Intrebare legata de o extractie.
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 3Extractie masele
- 2Dupa exctractia dentara
- 1Extracție radacina masea
Mai multe informații despre: Gingivita Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: