Extractie masea nereusita
Buna ziua, in data de 19, 07 am fost sa-mi scot o masea, pentru ca era foarte cariata, a durat in jur de o ora. Am fost cusuta si mi s-a spus sa vin peste o saptamana ca sa mi se scoata firele.Astazi am prins curaj si m-am uitat la sa vad cum arata si m-am cam speriat. Este o portiune destul de mare cariata care aduce a rest de masea nescos peste care s-a cusut...
Din cand in cand imi ramane un gust foarte amar in gura si un miros nu foarte placut. Nu stiu ce sa fac ? O sa ma afecteze in vreun fel faptul ca am un rest de masea acolo ? Sa ma duc intre timp la un alt doctor sau sa astept pana ma duc sa-mi scot firele ?
Multumesc !
Din cand in cand imi ramane un gust foarte amar in gura si un miros nu foarte placut. Nu stiu ce sa fac ? O sa ma afecteze in vreun fel faptul ca am un rest de masea acolo ? Sa ma duc intre timp la un alt doctor sau sa astept pana ma duc sa-mi scot firele ?
Multumesc !
1 comentarii
Este posibil sa vezi cheagul de sange pe baza caruia se face vindecarea sau septul osos interradicular...este greu sa-ti dai seama la autoexaminare. Daca ai dubii, poti face o radiografie postextractional si se vede care este situatia. Bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 3extractie cu umflatura
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 3puroi dupa extractie
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 3Mi-am scos un dinte canin!
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 3extractie masea granulom
- 3Razbunarea maselei?
- 2extractie dentara
- 2Locul umflat dupa extractie
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 2Extracție dinte
- 3Extractie premolari, pareri
- 1Scoaterea firelor dupa operatie masele de minte
- 0Extractie molar de minte inclus
- 1Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte
- 1Extracție masea de minte / dureri insuportabile
- 2Gelasponul de la extracția măselei de minte poate cădea?
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: