extractie in perioada alaptarii
Am o bebelusa de 8 luni pe care o alaptez cu mult drag. Problema este ca ieri (marti) a trebuit sa imi scot o masea bine infispta pentru care au fost necesare 2 anestezii. Am alaptat fata inainte de extractie si dupa extractie am baut foarte multe lichide in speranta ca voi elimina toxinele. Problema este ca tot de ieri fata a inceput sa aiba scaune tot mai dese si mai apoase (4-5 / zi; 1-2 / noaptea). de astazi i-am dat pliculete de Smecta si Hidrosec si i-am introdus in alimentatie mucil;agiu, supa de morcovi, ceai (nu i-am placut deloc ceaiul de menta si i-am dat ceai pentru copii - pentru a preveni deshidratarea0. Maine la prima ora sunt la dr. pediatru, dar as dori sa stiu daca anesteziile mele au necajit-o pe fata.
Cu respect,
Oana
Cu respect,
Oana
2 comentarii
la 8 luni scaunele proaste sunt mai degraba de la dinti. eu am un baietel de 8 luni si jumate si acum o luna m-am chinuit cu aceleasi probleme.
mergi in continuare cu smecta, mucilagiu de orez si morcov si vezi in farmacii sunt saruri de rehidratare orala pt. copii.Ceaiul sa fie neindulcit
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 4Extractie dentara
- 4vindecarea dupa extractie dureaza prea mult!
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 15Extractia dentara si sarcina
- 6Nu pot deschide gura complet
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 3exista vreun risc daca imi scot 2 masele deodata?
- 9mulsul dupa mese
- 8vreau sa raman insarcinata si am un copil care-l alaptez
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 1probleme cu dinti
- 2Locul umflat dupa extractie
- 0extractie masea
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 1Antibiotic după extracție
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
- 3Extractie molar minte sau nu
- 3Sangerare nazala după tratament pe canalul molarului
- 0Molar de minte extracție prin chirurgie.
Mai multe informații despre: Alaptarea Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: