Extractia dentara si sarcina
Am o masea care ma doare nervul si as vrea sa stiu daca se poate omora nervul si altfel decat prin extragere pt ca sunt insarcinata si nu am voie sa se faca anestezie. Astept raspuns de la voi.
15 comentarii
Mergi la un medic homeopat. Exista remedii homeopate care pot linisti nervul si acestea nu au efecte adverse.
draga Kristina, mi se pare ca se poate omori nervul punandu-se acolo arsenic. Stomatologii stiu cum se poate evita anestezia.
Scareface raspunde la toata lumea trimitandu-i la homeopat. El este convins dar nu cred ca homeopatia este ceva asa de nemaipomenit ca rezolva orice!
sanatate!
Scareface raspunde la toata lumea trimitandu-i la homeopat. El este convins dar nu cred ca homeopatia este ceva asa de nemaipomenit ca rezolva orice!
sanatate!
depinde f mult de luna in care sunteti inascinata si anume, daca sunteti in perioada de mijloc, atunci se pot face interventii usoare, inclusiv anestezie locala. Daca nu, se rezolva cu substante cu/fara arsenic.
in tarile cu adevarat civilizate NU se mai foloseste arsenic!!!...Mai ales la gravide.
Iar anestezie locala, neaparat fara adrenalina (vasoconstrictor), sau deloc, daca va aflati in primele 3 sau in ultimele trei luni de sarcina.
Mergeti la doctor cat mai repede, poate reuseste sa mai salveze dintele, fara sa mai fie nevoie de omorat nervi! :)
Bafta!!!
Iar anestezie locala, neaparat fara adrenalina (vasoconstrictor), sau deloc, daca va aflati in primele 3 sau in ultimele trei luni de sarcina.
Mergeti la doctor cat mai repede, poate reuseste sa mai salveze dintele, fara sa mai fie nevoie de omorat nervi! :)
Bafta!!!
am si eu o curiozitate mai mult si nu stiu unde as putea sa o postez...sper sa nu va deranjeze foarte tare daca va fi aici dar raspunsul mi-ar fi de mare ajutor.In cazul in care am un implant dentar metalic, daca voi pleca cu avionul e posibil ca la securitate sa ma opreasca pentru ca am metal?Ar f bine sa mentionez acest lucru sau nu voi avea probleme?
Da, Doamna, si in orice magazin unde veti intra, o sa "urle" soneriile de siguranta de la iesire, si veti fi suspectata de furt :-))))
...Nasol... ;--))))))))))))
Mai aveti si alte intrebari asemanatoare?
.Hai ca am inceput ziua bine!!!
...Nasol... ;--))))))))))))
Mai aveti si alte intrebari asemanatoare?
.Hai ca am inceput ziua bine!!!
ptr dentalist.fara suparare, dar poti purta o conversatie cat de cat civilizata cu restul celor de pe acest forum. multumim !
ptr. maselutza2002: sigur ca pot, si nu ma supar!
...dar de ce nu raspundeti pana la urma la intrebarea pusa?
Ar fi mai la subiect, decat sa "moderati" ce spun altii.
...dar de ce nu raspundeti pana la urma la intrebarea pusa?
Ar fi mai la subiect, decat sa "moderati" ce spun altii.
cred ca e cazul sa va linistiti...nu vreau sa moderez nimik.era un sfat prietenesc, doar atat.
imi cer scuze daca a parut foarte aiurea intrebarea dar as fi vrut sa am un raspuns mai mult decat o ironie...presupun ca alarmele de securitate din cadrul aeroporturilor difera de cele din magazine
nu o sa sune nicio alarma.
dentalist.hai sa spunem ca era un sfat colegial.
dentalist.hai sa spunem ca era un sfat colegial.
va multumesc pentru raspunsul acordat!...forumurile exista pentru raspunsuri cat mai diverse pe teme banale sau nu, puerile sau nu.fiecare din noi asteptam un raspuns iar daca facem haz si ironii nu ajungem nicaieri!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinichi unic si sarcina
- 3sarcina si psoriazis
- 4Extractie dentara
- 15abces dupa extractie?
- 7Nu vreau sa ajung la o sarcina nedorita.
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 1dupa extractie inca mai am obrazul umflat
- 4probleme stomatolog
- 1Extragere masea
- 3exista vreun risc daca imi scot 2 masele deodata?
- 3Sfaturi dupa extractie de masea
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 8vreau sa raman insarcinata si am un copil care-l alaptez
- 5Dinte extras
- 4Extractie masea si dintele vecin dislocat
- 0sarcina dupa chimioterapie?
- 3Razbunarea maselei?
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 2Dupa extragerea dentara
- 3Extractie premolari, pareri
Mai multe informații despre: Ingrijirea dintilor in timpul sarcinii Extractia dentara sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică
- Afectiuni neuromusculare in sarcina
- Tratamentul dentar in timpul sarcinii