Extracție 5 masele odata
Buna seara, as vrea va rog sa ma ajutati cu un raspuns, sunt din Focsani si saptamana viitoare in weekend ma duc la Bucuresti la recomandarea stomatologului pentru a imi scoate 5 masele (ba cariate excesiv, ba resturi) pe partea dreapta. Mor de frica as vrea daca puteti sa imi spuneti cum va decurge toata operatia ce anestezie va folosi, se poate anestezie generala ? Postoperator la ce ma pot astepta ? Cand o sa pot manca normal ? Va rog din suflet sa imi spuneti sunt foarte fricoasa. Va multumesc P.S : am facut radiografie si asa a hotarat medicul ca ar fi la mai bine avand in vedere ca unele sunt excesiv de cariate si din altele a ramas doar resturi ( my guilty pt ca nu am fost foarte atenta la igiena dentara si la vizitele stomatologice tot de frica si am si periodic Infecții la ele ba ma umflu, ba ma dor.mereu iau augumentin si ketorol). O seara buna.
2 comentarii
Buna ziua,
Nu trebuie sa va fie frica, deoarece:
1. Maselele vor fi extrase de catre un chirurg maxilo-facial ceea ce e foarte bine
2. Se va face anestezie loco-regionala, nu veti simti nimic
3.Este recomandat sa fie extrase toate intr-o sedinta pentru a se vindeca gingia uniform.
4.Veti putea manca normal, dar pe partea stanga
5. Veti avea niste restrictii alimentare( fara alimente dure, foarte reci sau fierbinti) doua zile
6. Foarte important post extractional este igiena, aici va depinde in totalitate de dvs.
7. Va indemn sa mergeti cu curaj la tratament deoarece veti scapa de acel focar de infectie care va obliga sa luati antibiotice si calmante in mod repetat.
Mult succes.
Nu trebuie sa va fie frica, deoarece:
1. Maselele vor fi extrase de catre un chirurg maxilo-facial ceea ce e foarte bine
2. Se va face anestezie loco-regionala, nu veti simti nimic
3.Este recomandat sa fie extrase toate intr-o sedinta pentru a se vindeca gingia uniform.
4.Veti putea manca normal, dar pe partea stanga
5. Veti avea niste restrictii alimentare( fara alimente dure, foarte reci sau fierbinti) doua zile
6. Foarte important post extractional este igiena, aici va depinde in totalitate de dvs.
7. Va indemn sa mergeti cu curaj la tratament deoarece veti scapa de acel focar de infectie care va obliga sa luati antibiotice si calmante in mod repetat.
Mult succes.
Buna ziua,
Poate fi facuta si anestezie generala daca cereti acest lucru dar depinde daca in cabinetul respectiv exista acest serviciu.
E posibil sa va umflati sau sa apara dureri locale care pot fi combatute cu antiinflamatoare si antialgice.
Este mai bine sa fie scoase toate in aceeasi sedinta pentru ca vindecarea si recupererea va fi mult mai usoara pentru dumneavoastra.
O sa fie totul foarte bine!
Multa increpare...
Zi frumoasa!
Poate fi facuta si anestezie generala daca cereti acest lucru dar depinde daca in cabinetul respectiv exista acest serviciu.
E posibil sa va umflati sau sa apara dureri locale care pot fi combatute cu antiinflamatoare si antialgice.
Este mai bine sa fie scoase toate in aceeasi sedinta pentru ca vindecarea si recupererea va fi mult mai usoara pentru dumneavoastra.
O sa fie totul foarte bine!
Multa increpare...
Zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 89Durere dupa extractie
- 3este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini?
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 4de ce comprese cu apa rece si nu gheata dupa extractie?
- 5dupa extractia unei masele.. mi-a ramas o gaura. in cat timp se vindeca?
- 17Dupa extractie, mi-a ramas un ciob
- 0extractie masea dupa punctie sinusala
- 5Probleme dupa extractia unei masele?
- 1masea extrasa gresit si pusa la loc
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 3Abces dupa extractie:/
- 1Infecție nedureroasa
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 4Extractie incisiv superior
- 2Posibile urmări ale unei extracții
- 2Extracție masea
- 2Dupa exctractia dentara
- 1Extractie molar dreapta sus
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: