Experiența mea

19-05-2024
Doar_Eu_cu_mine
Nu este medic/terapeut
Doar_Eu_cu_mine
Avort medicamentos… a fost prima mea căutare pe internet atunci când am aflat ca sunt însărcinată și nu vreau să mai fiu! Din moment ce citești asta, e clar ca nu mai au rostul judecățile!
Îngrozită și terorizată am fost citind povești.. aici pe forum!
Am luat prima pastila, vineri 17 mai 2024 orele 14:00 pe cale orală…și nu am avut absolut niciun simptom!! Duminică dimineață când m am trezit…am simțit dureri ca la menstruatie și am mers la baie…unde am descoperit ca sângerez și apoi m am pus pe vasul de wc și am simțit primul cheag! Până la orele 14:00 când se împlineau cele 48 de ore pt introducerea în vagin a celor 4 pastile…nu am mai sângerat…nu am mai simțit nicio durere!! Cu emoțiile pe mine, am introdus aproape plângând de frica cele 4 pastile și m am așezat cuminte în pat…în anxietatea așteptării!!
În maxim 30 de minute au început durerile (ca la menstruatie) care veneau și dispăreau…după 2 ore m am ridicat din pat și am mers la baie… am mai eliminat cheaguri… de la introducerea celor 4 pastile am tot eliminat cheaguri.. cred ca sunt în regulă… sângerez ca la menstruatie, nimic diferit! Și durerile la fel…am luat un nurofen forte și efectiv nu m a mai durut nimic! Sunt hotărâtă să mai iau dacă îmi reapar durerile…în general am o menstruatie dureroasa!
Acum ceva ani..am trecut prin experiența chiuretajului clasic și vă spun sincer….in veci nu l-aș mai repeta! Este o diferență colosala față de experiența mea de azi!
Vineri 24 mai 2024 am programare la medic…pentru a vedea cum a decurs avortul medicamentos!
Fetelor, doamnelor, femei… aveți încredere în voi, în mintea voastră și în emoțiile voastre! Nu aș vrea să mai experimentez așa emoții…. Dar vă spun drept… este o soluție practică, deloc traumatizantă și confortabilă (în mediul tău)! Este exact ceea ce au nevoie să citească cele ca mine, care se agață cu disperare de orice experiență…să zicem mai ușoară!
Baftă tuturor! Să auzim de bine!
1 comentarii
0
20-05-2024, ora 09:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Când femeile însărcinate sunt pe marginea prăpastiei, în criza de sarcină, ele au nevoie de sprijin. Nu au nevoie să fie amăgite că avortul le va rezolva problemele – orice problemă ar putea rezolva, în mod cert își pierd copilul.
De aceea, au nevoie să nu li se închidă ușa unei vieți împreună cu copilul lor. Au nevoie să poată să aleagă să-și nască copilul și să fie sprijinite pe acest drum.

Centrele Roua

Ești însărcinată și ai nevoie de ajutor?
Sună-ne la numărul: *8282. Suntem alături de tine!

Consilierea psihologică te poate ajuta să depășești cu bine provocările apărute în timpul sarcinii, iar centrele oferă și sprijin concret pe parcursul sarcinii și după nașterea copilului.

Sunt multe femei aflate în criză de sarcină care spun că ședințele de consiliere sunt ca o rază de speranță. Ce facem de fapt? Le ascultăm, le ghidăm, le ajutăm să devină mai puternice pentru ele însele şi pentru copiii lor. Să aibă acel moment revelator când virează pe drumul cel bun și văd luminița de la capătul tunelului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  •