avort fare prezenta la doctor, posibil?
am facut sex cu presupusul, , viitor sot, , !a folosit prezervativ, dar dupa, ne-am dat seama ca se rupsese intre timp.cu alte cuvinte si-a dat drumul in mine.ciclul imi intarzie, ma dor sanii, mi s-au intarit...eu cred ca sunt gravida, dar o sa-mi dau seama cand o sa-mi fac testul.vineri s-au intamplat toate astea, vinerea asta vreau sa-mi fac testul.e devreme?a trecut o sapt.oricum alta ar fi problema:in toamna as avea nunta, daca as fi gravida al meu sigur ar vrea sa pastrez copilul, dar eu nu pt ca nu mai sunt sigura de relatia cu el!!!daca din test rezulta ca sunt gravida, pot sa., , scap" de presupusul copil fara sa merg la doctor???prin alte metode, poate.pastile, ceva???nu stiu...cei in masura.help me please
6 comentarii
fără medic nu se poate, chiar dacă se dau pastile, trebuie sub strict control medical, altfel pot fi probleme
0
15-07-2010, ora 15:45
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimată d-nă Nickoletta,
"Scăparea" de presupusul copil este o CRIMĂ. Dacă doriţi să deveniţi o CRIMINALĂ... dacă nu doriţi, ştiţi ce aveţi de făcut, în cazul în care se dovedeşte că sunteţi însărcinată - păstraţi copilul!
Decizia vă aparţine, eu doar v-am făcut o mică observaţie, cu scopul de a vă determina să reflectaţi la decizia corectă.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
"Scăparea" de presupusul copil este o CRIMĂ. Dacă doriţi să deveniţi o CRIMINALĂ... dacă nu doriţi, ştiţi ce aveţi de făcut, în cazul în care se dovedeşte că sunteţi însărcinată - păstraţi copilul!
Decizia vă aparţine, eu doar v-am făcut o mică observaţie, cu scopul de a vă determina să reflectaţi la decizia corectă.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
m-am decis...nu pastrez copilul.din cuvinte sau fapte toti suntem criminali.e prea devreme pt mine sa am un copil.treaba e.exista pastile, sau alte..."chestii"prin care pot "renunta" la el???e devreme daca imi fac testul maine?a trecut o saptamana de la...intamplare!pt ca vreau sa scap mai repede de indoiala asta!!!
d-zeu mi-a mai fost alaturi inca o data si m-a scutit de alte pacate chiar daca cu gandul.oricum nu sunt gravida.azi mi-a venit ciclul.va multumesc oricum.
E bine atunci., pentru că avortul este traumatizant pentru corpul şi sufletul tău. Dacă nu e momentul pentru un copil mai bine protejează-te, dar nu recurge la avort ca metodă contraceptivă pentru că offff sunt atâtea femei care fac lucrul ăsta fără să înţeleagă consecinţele. Atât psihic cât şi fizic= metodele de avort sunt destul de... barbare le-aş numi eu...
da, e intr-adevar o crima sa faci un avort, mai ales cu atatea metode de contraceptie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7vreau un bebe
- 4Doresc sa ma lamuriti va rog !
- 6Cat timp este normal sa sangerezi dupa chiuretaj?
- 1informatii despre avort medicamentos
- 2Sunt însărcinată?
- 1Avort cu Medabon-sangerare redusa
- 0Avort medicamentos cu Medabon
- 0Avort medicamentos
- 0Sângerare ambundenta!
- 0Medabon
- 1Avort Medabon
- 0Întrerupere de sarcină
- 0Experienta cu Medabon !
- 3Trauma avortului
- 0Medabon - o experienta traumatizanta