Buna seara, in legatura cu intreruperea medicamentoasa.
Nu recomand nimanui aceasta metoda.astazi am trecut prin niste clipe groaznice ! Am luat pastilele de intrerupere medicamentoasa, , Medabon'' si am avut niste reactii foarte tragice pot spune. Dureri insuportabile, ma tavaleam pur si simplu de durere ! Niste dureri de nedescris ! Dupa 4 ore de dureri am sunat la salvare. Acestia cand m-au vazut nu le venea sa creada..m-au criticat, , cum poti folosi aceasta metoda acum in zilele noastre""?, , Metoda se folosea pe timpul lui Ceausescu! In fine ar fi multe sa scriu ! Nu incercati aceasta metoda, eu eram sa mor!
9 comentarii
Am trecut printr-o experienta asemanatoare... locuiesc intr-o tara in care este ilegal avortul si am fost nevoita sa folosesc aceasta metoda(avortul medicamentos) A fost groaznic. Dupa administrarea pastilelor mi-a scazut tensiunea si am inceput sa tremur dupa care am facut temperatura si dupa cateva ore au inceput durerile care au fost insuportabile. Nu recomand nimanui. Am vazut moartea cu ochii...
Eu am facut avort medicamentos in data de 13.04.2018 si a fost ok...nu trebuie generalizata ideea ca este ceva de nesuportat. Am avut durere de 3 spre 4 pe o scara de la 2 la 10 si a durat maxim 30 minute, nu am avut febra sau voma, nu am luat niciun analgezic..am stat linistita in pat. La mine s a manifestat ca si un ciclu mai abundent si m am simtit slabita, dar, mi s a recomandat sa iau Altrifer...Binenteles ca eu m am panicat, de dinaintea inceperii procedurii, din cauza comentariilor de mai sus, cum ca ar fi ceva ingrozitor. Intr- adevar, ingrozitor este ca ajungem sa facem asa ceva, dar fiecare avem motivele noastre. Tot ceea ce trebuie subliniat este ca fiecare reactionam diferit, suportam durerea diferit...Eu am citit mai intai pe net si a trebuit, de frica, sa ma mut cateva zile in bucuresti, de teama ca va trebui sa ajung la urgente de durere., la ceea ce am citit mai sus. Aveti incredere in medicul la care mergeti si in voi. Eu am mers la Medlife Grivita..m a costat 600 lei..am fost sapt aceasta la control post intrerupere si sunt ok. Va doresc multa sanatate!
Multumim pentru ca ne ati împărtășit această experiență. Mie mi a folosit. N am dureri apr deloc doar o sangerare mai abundentă. Am emotii la control pt ca ma tem de evacuarea incompletă...
Sustin ideea ca nu trebuie generalizat ca avortul medicamentos inseamna durere de moarte. Am trecut prin aceasta experienta. Din ce am citit este f important ca sarcina sa fie cat mai mica, dar dna doctor a spus ca depinde f mult si de perceptia fiecaruia asupra durerii ceea ce este un lucru subiectiv. Si eu am trecut prin aceasta experienta si a fost ok, fara dureri
Mie mi s-a dat ieri la ora 10 pastila și azi pe la 12 am început sa am episoade de bufeuri. Pana acum nu a început sângerarea însă mi-e teama de următoarele pastile pe care trebuie sa le iau azi la 22...
Din păcate si eu am recurs la aceasta metoda a avortului medicamentos cu Medabon.La prima pastila luată pe cale orală am avut stre de rău si am vomat cu sânge. Nu stiu de ce am vomat cu sânge.Medicul a spus ca este normal dar nu mi-a dat Explicații.
GROAZNIC! AVORT INCOMPLET
Am facut un avort medicamentos cand sarcina era intre sapt 5-6. Mi s-a administrat un comprimat de MIFEGYNE in cabinetul medicului, apoi la 2 zile am luat 3 pastile de ARTHROTEC. Dupa prima pastila de mifegyne am avut sangerari usoare a doua zi, dupa administrarea celor 3 pastile de arthrotec a inceput chinul. Dureri insuportabile, ma tavaleam pe jos, 2 ore de chin cu voma si frisoane, nemaiputand rezista am sunat salvarea. Oricum nu are nimeni ce sa-ti faca. Nu exagerez, va spun sincer sunt dureri groaznice. Dupa 4 ore de la administrare au inceput sangerarile. Am eliminat 4 cheaguri mari, 20 de zile am sangerat, mai mult, apoi mai putin cu trecerea timpului, durerile de burta au existat aproape in fiecare zi. Cand am mers la control, mi s-a spus ca am resturi si am ajuns tot la chiuretaj care a durat in jur de 5-7 min, am simtit tot.
Am avut cea mai groaznica experienta a vietii si nu recomand nimanui avortul medicamentos care nu este nici sigur, dureaza si mai mult chinul, de dureri nu mai zic. Dau dreptate celei de mai sus care a spus "AM VAZUT MOARTEA CU OCHII".
Am facut un avort medicamentos cand sarcina era intre sapt 5-6. Mi s-a administrat un comprimat de MIFEGYNE in cabinetul medicului, apoi la 2 zile am luat 3 pastile de ARTHROTEC. Dupa prima pastila de mifegyne am avut sangerari usoare a doua zi, dupa administrarea celor 3 pastile de arthrotec a inceput chinul. Dureri insuportabile, ma tavaleam pe jos, 2 ore de chin cu voma si frisoane, nemaiputand rezista am sunat salvarea. Oricum nu are nimeni ce sa-ti faca. Nu exagerez, va spun sincer sunt dureri groaznice. Dupa 4 ore de la administrare au inceput sangerarile. Am eliminat 4 cheaguri mari, 20 de zile am sangerat, mai mult, apoi mai putin cu trecerea timpului, durerile de burta au existat aproape in fiecare zi. Cand am mers la control, mi s-a spus ca am resturi si am ajuns tot la chiuretaj care a durat in jur de 5-7 min, am simtit tot.
Am avut cea mai groaznica experienta a vietii si nu recomand nimanui avortul medicamentos care nu este nici sigur, dureaza si mai mult chinul, de dureri nu mai zic. Dau dreptate celei de mai sus care a spus "AM VAZUT MOARTEA CU OCHII".
Am făcut acest avort medicamentos acum câteva zile, am mers la medic unde mi a confirmat sarcina fiind in 6 săptămâni (eu știind data exactă când s a întâmplat ar fi venit 3 săptămâni)
Am luat la rețeta medicului medabon
Prima pastila pe cale orală la ora 3 după masa, a doua zi dimineața am început sa sangerez, neavând dureri sau crampe, pur și simplu un ciclu maroniu și fără dureri !
La 35 de ore am luat cele 4 comprimate vaginale mai exact la 2:10 noaptea, apoi m am pus la somn !
La ora 5 dimineața m am trezit cu dureri și sângerări mai abundente, mai exact cheaguri, le simteam la ieșirea vaginului dar mi a luat aproximativ 1 ora pe toaleta sa ma pot ridica, durerile au fost mai tari fata de menstruație, eu la menstruație nu prea aveam dureri, recunosc am plâns și din cauza a ce am făcut și din cauza durerilor!
Țin sa Menționez ca de la 5 la 7 am avut dureri, mai ales la început când am eliminat cheagurile.
Am luat ca și analgezic buscopan chiar in momentul in care au început durerile și am pus o sticla de apa calda la abdomen !
Momentan aștept sa treacă cele 2 săptămâni pentru control !
Depinde de corpul fiecăreia dinte noi l!
Am luat la rețeta medicului medabon
Prima pastila pe cale orală la ora 3 după masa, a doua zi dimineața am început sa sangerez, neavând dureri sau crampe, pur și simplu un ciclu maroniu și fără dureri !
La 35 de ore am luat cele 4 comprimate vaginale mai exact la 2:10 noaptea, apoi m am pus la somn !
La ora 5 dimineața m am trezit cu dureri și sângerări mai abundente, mai exact cheaguri, le simteam la ieșirea vaginului dar mi a luat aproximativ 1 ora pe toaleta sa ma pot ridica, durerile au fost mai tari fata de menstruație, eu la menstruație nu prea aveam dureri, recunosc am plâns și din cauza a ce am făcut și din cauza durerilor!
Țin sa Menționez ca de la 5 la 7 am avut dureri, mai ales la început când am eliminat cheagurile.
Am luat ca și analgezic buscopan chiar in momentul in care au început durerile și am pus o sticla de apa calda la abdomen !
Momentan aștept sa treacă cele 2 săptămâni pentru control !
Depinde de corpul fiecăreia dinte noi l!
Am revenit la 2 luni abia după întreruperea medicamentoasă, am Mers la medic și totul pare sa fi decurs normal, menstruația a venit ca de-obicei iar in a 3-4 zi am eliminat o chestiuța mică roșie învelită in ceva... cam de mărimea unui deget mic (de picior), menstruația a început cu o “maroneala”, după ce am eliminat chestiuta aceea 2-3 zile a fost o menstruație normala iar mai apoi iarasi 2-3 zile o “maroneala”, am fost la control și mi a recomandat anticoncepționale, iar la 3 luni sa merg iarasi la control pentru a face câteva teste sa verific dacă uterul este ok, dacă se schimba ceva (medicul m a asigurat ca este totul in regula dar pentru liniștea sufleteasca voi face și va recomand același lucru)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Daca e insarcinata, in afara de avort medicamentos ce mai exista?
- 14Problema la avortul medicamentos - cine a mai patit asa ceva scrieti-mi!!!
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 12Avort medicamentos
- 2Sângerări dupa avort
- 1Ajutați-ma cu un sfat - intrerupere de sarcina cu medabon
- 7Avort medicamentos cu Medabon @Medlife (si costuri)
- 3Raspundeti - am administrat prima pastila, (medabon)
- 2Întrerupere de sarcină cu Medabon
- 1Medabon
- 0Experienta medabon
- 4Medabon experienta si costuri
- 1Experienta cu Medabon
- 1Ajutati-ma - care sunt cele mai bune pastile pentru avort
- 1La cat timp după avort medicamentos a apărut menstruația ?
- 1Experienta Medabon
- 0Experienta cu Medabon !
- 0Medabon-Experienta 21.01.2023
- 2Medabon pastila
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: