Experienta mea placuta si neplacuta cu Medabon
![Sam85](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna fetelor, am citit aproape toate comentariile voastre pina in anul 2017. Din experienta mea proprie vreau sa va impartasesc ca asta este(a fost) a doua sarcina oprita din evolutie. Una in februarie anul trecut si una acum cateva zile. Prima la 10 saptamini si a doua la 9 saptamini. La ambele am ales avortul medicamentos. La primul am suferit 8 ore. 8 ore de chin, contractii si dureri pe care nu am crezut ca o femeie le poate indura. Imi aduc aminte si acum cum am eliminat un cheag ce se asemana cu un ou de gasca. Acum cateva zile am facut aceasi procedura si vreau sa va zic ca nu am avut dureri mai mari decat ca la o menstruatie normala si am eliminat cheaguri..micute...Am fost la doctor si am facut ecografie pt ca imi era teama ca nu s a eliminat avand in vedere experienta mea precedenta f dureroasa. Totul a decurs perfect, am eliminat fara dureri. In concluzie, depinde de organism si de sarcina procedura. Am vrut sa va impartasesc experienta pentru cele ce au ales aceasta procedura si au nedumeriri. Multa sanatate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Avort Medicamentos cu Medabon
- 1Avort cu Medabon-sangerare redusa
- 5Avort medicamentos - povestea mea
- 1Sangerari dupa avort medicamentos
- 0Contracepție
- 12Experiența mea cu avortul medicamentos
- 7Avort medicamentos medabon
- 3Experienta mea cu Medabon
- 6Avort medicamentos-Medabon
- 6Avort cu medabon
- 3Experiența cu Medabon.