Experienta mea placuta si neplacuta cu Medabon

16-02-2022
Sam85
Nu este medic/terapeut
Sam85
Buna fetelor, am citit aproape toate comentariile voastre pina in anul 2017. Din experienta mea proprie vreau sa va impartasesc ca asta este(a fost) a doua sarcina oprita din evolutie. Una in februarie anul trecut si una acum cateva zile. Prima la 10 saptamini si a doua la 9 saptamini. La ambele am ales avortul medicamentos. La primul am suferit 8 ore. 8 ore de chin, contractii si dureri pe care nu am crezut ca o femeie le poate indura. Imi aduc aminte si acum cum am eliminat un cheag ce se asemana cu un ou de gasca. Acum cateva zile am facut aceasi procedura si vreau sa va zic ca nu am avut dureri mai mari decat ca la o menstruatie normala si am eliminat cheaguri..micute...Am fost la doctor si am facut ecografie pt ca imi era teama ca nu s a eliminat avand in vedere experienta mea precedenta f dureroasa. Totul a decurs perfect, am eliminat fara dureri. In concluzie, depinde de organism si de sarcina procedura. Am vrut sa va impartasesc experienta pentru cele ce au ales aceasta procedura si au nedumeriri. Multa sanatate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •