Sarcina după chiuretaj
Buna! Am trecut printr-un chiuretaj iar la 7 zile după acesta am întreținut relații intime, neprotejat. In cazul in care voi fi din nou însărcinată, pot duce aceasta sarcina cu bine ? Mulțumesc anticipat. Menționez ca am 20 ani.
5 comentarii
Puteti si ar fi chiar indicat sa duceti sarcina la termen daca ramaneti din nou insarcinata!
Acelasi sfat vi-l dau si eu.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
As dori sa primesc mai multe sfaturi. Au trecut 18 zile, încă nu mi-a venit menstruația. Când este indicat sa fac un test de sarcina? Care sunt riscurile? Pot trece printr-un avort spontan ? Pot face o infecție ? Va rog sa îmi răspundeți. Mulțumesc !
Dupa o intrerupere de sarcina ovarele isi reiau mai greu functia si se decaleaza si menstra urmatoare dar faceti mai bine si un test de sarcina sa excludeti acest risc.
Am făcut test, a ieșit negativ. Aștept menstra. Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 3sangerare dupa chiuretaj
- 2dupa avort am o scurgere maronie insotita de o durere de burta in partea de jos
- 7Chiuretaj, Novinette, regret, ce as putea sa fac?
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 5sarcina dupa avort.help pls!!!!
- 7vreau un bebe
- 1singe in uter
- 14chiuretaj
- 15ajutor!! sunt sau nu din nou insarcinata?
- 9se poate sa ramai gravida supa chiuretaj?
- 2sangerare dupa chiuretaj
- 1Dilema dupa avort chirurgical
- 2intrebare menstruatie dupa chiuretaj
- 0Am pierdut o sarcina de curand, care sunt sansele sa raman insarcinata in urmatoarea luna
- 0Avort in 9 saptamani!!
- 0Sarcina dupa un avort spontan
Mai multe informații despre: Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj sarcina dupa avort
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: