vreau un copil...ingrijorare.
Buna seara,
anul acesta am facut un avort in luna aprilie, la controlul de dupa, medicul m-a asigurat ca totul e ok...am inceput sa iau anticonceptionale...
acum in octombrie as vrea un bebe, sunt la menstruatie, am simtit o greutate abdominala si usoare dureri ale ovarului stang...anexita...o tratez cu antibiotic.
dupa menstruatie nu mai iau anticonceptionale, termin si antibioticul, la sf lui oct sunt la ovulatie, daca voi ramane insarcinata embrionul va fi afectat de anexita tratata sau de antibioticul luat ptr tratare? sau voi fi bine sanatoasa si voi putea concepe un bebe sanatos? mama si-l doreste foarte mult si de aceea se ingrijoreaza si pune intrebari ca sa fie totul bine.
va multumesc din suflet...
anul acesta am facut un avort in luna aprilie, la controlul de dupa, medicul m-a asigurat ca totul e ok...am inceput sa iau anticonceptionale...
acum in octombrie as vrea un bebe, sunt la menstruatie, am simtit o greutate abdominala si usoare dureri ale ovarului stang...anexita...o tratez cu antibiotic.
dupa menstruatie nu mai iau anticonceptionale, termin si antibioticul, la sf lui oct sunt la ovulatie, daca voi ramane insarcinata embrionul va fi afectat de anexita tratata sau de antibioticul luat ptr tratare? sau voi fi bine sanatoasa si voi putea concepe un bebe sanatos? mama si-l doreste foarte mult si de aceea se ingrijoreaza si pune intrebari ca sa fie totul bine.
va multumesc din suflet...
1 comentarii
va multumesc foarte mult insa nu am messenger yahoo, de aceea daca mi-ati putea raspunde si aici ar fi foarte bine si m-as mai linisti.
va multumesc
va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina dupa un chiuretaj
- 3de ce nu mai raman insarcinata?
- 5pot sa raman insarcinata?
- 5chiuretaj acum 3 sapt. posibila o sarcina?
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 5sarcina dupa avort.help pls!!!!
- 7vreau un bebe
- 8Nu reusesc sa raman insarcinata. care ar fi cauzele?
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 15ajutor!! sunt sau nu din nou insarcinata?
- 3este posibil?
- 9se poate sa ramai gravida supa chiuretaj?
- 2infertilitate dupa chiuretaj ?
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 5Sarcina dupa avort?
- 2Am făcut sex de la 21 de zile după chiuretaj, pot rămâne însărcinată ?
- 0Sarcina dupa un avort spontan
Mai multe informații despre: sarcina dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: