sarcina dupa chiuretaj

30-12-2011
metukaseli_61
Nu este medic/terapeut
metukaseli_61
As vrea sa stiu, daca am avut doua chiuretaje unul la 27 de ani si unul la 31 de ani, conceptia-a avea o sarcina este cu adevarat o problema...ca eu stiam ca nu, mentionez ca la ultimul chiuretaj, facut in 1992 medicul in timp ce-mi facea chiuretajul ma intreba daca am copii si citi am?? I-am spus ca nu am, dar desigur ca eu ulterior ami doream sa fac copii.acum ma intreb???nu am mai ramas insarcinata desii am avut o viata...?
3 comentarii
0
30-12-2011, ora 01:44
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca ai menstruatie, ovulatie, uter normal, poti ramane teoretic insarcinata. Desigur, daca si partenerul are sperma in limite normale.
Ai facut analize ginecologice? Vreo ecografie pelvina/transvaginala, in ultimul timp?
Ai incercat in ultimii doi ani, fara succes, sa ramai insarcinata?
Daca ai peste 35 de ani consulta cat mai din timp un ginecolog. Daca iti doresti copil, nu am inteles sigur daca da.
0
30-12-2011, ora 02:08
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Din ce ai scris mai sus se pare ca ai 50-51 ani. Asta e cu adevarat o problema.
0
30-12-2011, ora 12:22
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Da, doamna are 50 de ani, a mentionat asta intr-un alt comentariu al dansei referitor la branca ursului.
Doamna draga, daca aveti 50 de ani nu prea mai puteti sa ramaneti insarcinata din cauza varstei, si nu din cauza chiuretajelor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul