sarcina dupa chiuretaj
As vrea sa stiu, daca am avut doua chiuretaje unul la 27 de ani si unul la 31 de ani, conceptia-a avea o sarcina este cu adevarat o problema...ca eu stiam ca nu, mentionez ca la ultimul chiuretaj, facut in 1992 medicul in timp ce-mi facea chiuretajul ma intreba daca am copii si citi am?? I-am spus ca nu am, dar desigur ca eu ulterior ami doream sa fac copii.acum ma intreb???nu am mai ramas insarcinata desii am avut o viata...?
3 comentarii
Daca ai menstruatie, ovulatie, uter normal, poti ramane teoretic insarcinata. Desigur, daca si partenerul are sperma in limite normale.
Ai facut analize ginecologice? Vreo ecografie pelvina/transvaginala, in ultimul timp?
Ai incercat in ultimii doi ani, fara succes, sa ramai insarcinata?
Daca ai peste 35 de ani consulta cat mai din timp un ginecolog. Daca iti doresti copil, nu am inteles sigur daca da.
Ai facut analize ginecologice? Vreo ecografie pelvina/transvaginala, in ultimul timp?
Ai incercat in ultimii doi ani, fara succes, sa ramai insarcinata?
Daca ai peste 35 de ani consulta cat mai din timp un ginecolog. Daca iti doresti copil, nu am inteles sigur daca da.
Din ce ai scris mai sus se pare ca ai 50-51 ani. Asta e cu adevarat o problema.
Da, doamna are 50 de ani, a mentionat asta intr-un alt comentariu al dansei referitor la branca ursului.
Doamna draga, daca aveti 50 de ani nu prea mai puteti sa ramaneti insarcinata din cauza varstei, si nu din cauza chiuretajelor.
Doamna draga, daca aveti 50 de ani nu prea mai puteti sa ramaneti insarcinata din cauza varstei, si nu din cauza chiuretajelor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina dupa un chiuretaj
- 4Sarcina imediat dupa avort?
- 2sarcina dupa chiuretaj
- 5pot sa raman insarcinata?
- 5chiuretaj acum 3 sapt. posibila o sarcina?
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 5sarcina dupa avort.help pls!!!!
- 7vreau un bebe
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 8Nu reusesc sa raman insarcinata. care ar fi cauzele?
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 15ajutor!! sunt sau nu din nou insarcinata?
- 3este posibil?
- 9se poate sa ramai gravida supa chiuretaj?
- 5Oare sunt insarcinata?
- 5Sarcina după chiuretaj
- 0Am pierdut o sarcina de curand, care sunt sansele sa raman insarcinata in urmatoarea luna
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 2Am făcut sex de la 21 de zile după chiuretaj, pot rămâne însărcinată ?
Mai multe informații despre: sarcina dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: