Erectie slaba | Forumul Medical ROmedic

Erectie slaba

10-01-2016
Tuddor
Nu este medic/terapeut
Tuddor
Buna ziua. Am o problema ce ma macina si as dori sa trec direct la subiect. De fiecare data cand incerc sa am contact sexual cu prietena, nu am parte de erectia dorita, si anume de una puternica, cu care sa pot continua actul sexual, ci una mai slaba putin, dar totusi existenta. Tin sa precizez ca s-a intamplat asta deja de vreo 2-3 ori si incep sa devin ingrijorat. In restul timpului ( dimineata, la masturbare sau in alte momente tandre cu prietena ) erectia exista si este normala, dar cand ajung in fata faptului totul decade. Sunt putin ingrijorat si as dori un sfat. Sa merg la doctor sau credeti ca problema de genul acesta se rezolva de la sine ? Sau ce sa fac sa 'ma pun pe picioare' pentru ca deja devine stresanta toata treaba asta. Trebuie mentionat ca nu sunt fumator si nici nu beau alcool des in cantitati mari. Astept mesajele si sfaturile dvs.

Multumesc anticipat.
13 comentarii
0
10-01-2016, ora 10:49
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Este foarte probabil ca atunci cand ajungeti "in fata faptului" se intampka ceva: dorinta prea mare, emotie, teama etc. care sunt de natura sa perturbe lucrurile. Atunci cand nu exista "presiune" lucrurile sunt in regula. Incercati sa va explicati cum va simtiti atunci cand incepeti actul sexual; ar trebui sa va simtiti relaxat, linistit si deschis, pregatit.

Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
0
10-01-2016, ora 15:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Masturbarea poate duce la probleme de natura sexuala. Sunt multe marturii ale tinerilor de acest gen pe Forum Romedic. Nu va mai masturbati.
Control medical la medicul Urolog si daca totul e in regula dpdv fizic, consultatie la psiholog.
0
08-03-2016, ora 09:55
mangoj
Nu este medic/terapeut
mangoj
Nu cred ca masturbarea poate sa duca la probleme de natura sexuala. Nu prea are logica. Asta inseamna ca frecventa disfunctiilor sexuale trebuie sa fie una extrem de mare.
0
08-03-2016, ora 16:30
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Ba da, masturbarea poate sa duca pana la impotenta, eu cunosc multe cazuri de acest gen. Si are chiar multa logica...faptul ca iti obisnuiesti corpul cu un anumit tip de stimulare, te face inapt pt un alt tip.

@Tuddor
Trebuie sa nu asociezi actul sexual cu sentimentul ala "trebuie sa pot, ca daca nu...". Ultimul lucru de care ai nevoie e sa sa te stresezi.
0
11-03-2016, ora 12:10
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
Dorinta de a intretine un contact sexual nu este o dorinta, este un instinct inconstient derivat din instinctul de perpetuare a speciei. Cand ne dorim a ne afirma barbatia in fata unei femei, nu este nevoie ca gandirea sa ne sufoce instinctul. Barbatii tineri cred ca trebuie neaparat sa aiba penisul in erectie (si penisul sa fie maxima erectie) pentru a initia un preludiu.
0
03-04-2016, ora 20:27
Radu91
Nu este medic/terapeut
Radu91
Buna seara. Ma numesc Radu, am 24 de ani, si cam de o luna de zile, intampin niste probleme. Am observat de cateva saptamani lipsa erectie dimineata si in timpul zilei, ceea ce pana acuma o luna nu lipsea. O alta problema este lipsa erectie/erectie foarte slaba...am vrut sa intretin relatii sexuale cu prietena mea, dar inainte de a incepe actul sexual, erectia a disparut, iar asta s-a intamplat deja de 2 ori in ultima saptamana, ceea ce imi pune niste semne de intrebare si incepe sa imi fie jena de prietena mea si a mai intretine relatii. Ce ar trebui sa fac ? Sa consult un urolog, sexolog, psiholog ? Exista vreun tratament pentru aceste simptome ? Am inceput sa iau de aproape o luna de zile un supliment pentru sala, se numeste TRIBUSTERON si din ce am citit este produs dintr-o planta, care are ca printre efecte stimularea libidoului si erectie mai deasa, dar nu simt deloc aceste simptome. As avea nevoie de un sfat. Va multumesc !
0
04-04-2016, ora 14:49
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Deci, practic simtomele tale au inceput chiar de cand ai inceput sa iei acel supliment...cam mare coincidenta. S-ar putea ca la tine sa aiba efect invers... Nu ai putea sa renunti o perioada la el ca sa vezi daca lui se datoreaza simtomele sau nu?
Pe de alta parte, lipsa erectiei dimineata sau peste zi, nu trebuie sa te ingrijoreze. De obicei stimulii oricare ar fi ei, produc excitare si erectii. Din senin nu prea se intampla, deci nu trebuie sa-ti pui problema asa.
0
04-04-2016, ora 15:15
Radu91
Nu este medic/terapeut
Radu91
Am avut simptomele astea si inainte de a lua acel supliment, am crezut ca luandu-l as putea "repara" problema aceasta. Imi e frica sa nu devina o problema psihologica, pentru ca incep sa ma gandesc tot mai des la acest lucru si am asa o oarecare frica de a mai incerca sa intretin relatii, tocmai din cauza acestor 2 esecuri.
0
04-04-2016, ora 19:11
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Doua esecuri nu e mult, hai sa fim seriosi... Asa cum si femeile au perioade in care nu se simt bine si nu au chef si barbatii au dreptul la momente de "respiro"...nu suntem roboti.
E posibil sa se transforme in problema psihologica mai ales daca esti cu mintea acolo tot timpul, se stie, cu cat te gandesti mai mult la esec cu atat mai probabil sa se intample.
Daca ai putea sa nu programezi nimic, totul sa fie spontan ca sa nu-ti faci timp sa te stresezi. Si poate niste analize care sa scoata din calcul eventuale cauze fizice.
0
04-04-2016, ora 19:48
Radu91
Nu este medic/terapeut
Radu91
Ce fel de analize sunt recomandate ?! Ar trebui sa consult un urolog sau un sexolog ? Ma gandesc ca daca am o problema, exista un tratament pentru asa ceva.
0
04-04-2016, ora 22:49
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Pai la urolog, mai ales daca ti-e mai la indemana. Analizele ti le va recomanda el pe baza a ceea ce-i spui tu. Deci, orice detaliu poate fi semnificativ. Succes.
0
11-04-2016, ora 16:05
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Asa este Radu, o prima vizita la urolog ar fi indicata. Poti sa profiti de ocazie ca sa-l intrebi daca ar fi sau nu util sa apelezi si la psihoterapie.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
0
13-04-2016, ora 23:09
Radu91
Nu este medic/terapeut
Radu91
Multumesc de sfaturi.Am sa merg la urolog, pentru ca incep sa devin putin speriat si nu inteleg de unde au aparut aceste simptome, asa din senin, pentru ca pana acuma nu aveam nici o problema.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •