probleme potenta

am 20 de ani si cam de 3 ani am probleme cu potenta, nu mai am erectie dimineata mai deloc doar 2-3 ori pe luna, de asemenea si erectie slaba in timpul actului sexual si ejaculare precoce si o durere inauntrul penisului in timpul ejacularii si nu mai are 'puterea' de ejaculare ca inainte de asemenea si marime mica 2-3 cm flasc 13 cm erectie...un sfat cum as putea scapa de probleme asteam
3 comentarii

Posibil sa aveti probleme la prostata, ati stat pe ceva rece(beton, etc), lucrati intr-un mediu racoros(depozit frigo), infectii, prostatita sau probleme hormonale(mai putin probabil la varsta dvs). Trebuie sa va vada un urolog.

Problemele de potenta apar din cauza vascularizarii proaste a zonei penisului. Daca vascularizarea e slaba atunci apar probleme cu erectia. Conteaza foarte mult si ceea ce mancam sau cat sport facem in fiecare zi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ejaculare prematura
- 6ejaculare precoce sau ce este?
- 1ejaculare precoce?
- 4Imi moare penisul, nu stiu de la ce e, va rog sa ma ajutati
- 13a doua oara cand fac sex se scoala foarte greu
- 1Nu pot mentine o erectie ferma cand sunt cu prietena mea.
- 5usturimi urinare si ejaculare precoce
- 1Ejaculare precoce, dorinta de mai mult pentru mine si partenera !
- 2Erectie slaba, flux sanguin in penis scazut
- 0Posibila corelatie intre scolioza lombara de aproximativ 7 ani si disfunctia erectila
- 6Am 18 ani si am probleme cu erectia si ejacularea
- 4Erectie si ejaculare slaba
- 6Probleme sexuale
- 5Suplimente disfunctie erectila
- 0Bună ziua! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
- 1Problema cu erectia slaba dupa renuntare Tritico
- 3Problema erectie
- 1Probleme erectie
Mai multe informații despre: Disfunctia erectila Ejacularea precoce erectia slaba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: