erectie slaba uneori si ejaculare prematura
sunt derutat fiindca de obicei am erectii normale...mai "puternice", mai slabe... problema e ca atunci cand sunt cu prietena mea... am erectie dar trece repede...inainte de actul in sine. in timpul preludiului elimin si o substanta preejaculativa (imi scapa numele)... ar putea asta sa fie problema ? ma indoiesc totusi... dar stiu ca atunci cand am erectii f puternice nu elimin acea substanta si de aceea am facut legatura. de asemenea, in timpul actului...de obicei in semi erectie, inca de la inceput simt nevoie sa ejaculez, sunt deosebit de excitat... am 17 ani, am avut putine contacte sexuale. medicul este exclus, cel putin pt varsta asta... am citit ceva pe internet.. de libidou ?
multumesc
multumesc
2 comentarii
sunt derutat fiindca de obicei am erectii normale...mai "puternice", mai slabe... problema e ca atunci cand sunt cu prietena mea... am erectie dar trece repede...inainte de actul in sine. in timpul preludiului elimin si o substanta preejaculativa (imi scapa numele)... ar putea asta sa fie problema ? ma indoiesc totusi... dar stiu ca atunci cand am erectii f puternice nu elimin acea substanta si de aceea am facut legatura. de asemenea, in timpul actului...de obicei in semi erectie, inca de la inceput simt nevoie sa ejaculez, sunt deosebit de excitat... am 17 ani, am avut putine contacte sexuale. medicul este exclus, cel putin pt varsta asta... am citit ceva pe internet.. de libidou ?
multumesc
multumesc
Bună dimineața cine mar putea ajuta dacă îl rog frumos am probleme mari când fac dragoste cu oricare fata dacă e piele pe piele nu mi se trezește de foarte multe ori dar de terminat ma termin ma scuzați dacă vb mai porcos da sunt maghiar și îmi găsesc cuvintele mai greu... Iarăși dacă fata îmbrăcată și ma tzuc cu ea și ajunge doar sa pună mana 2-3 secunde se trezește gata de acțiune ce pot sa fac am ceva boala sau ce poate fii???? Va rog tare frumos un sfat ceva... Mulțumesc dinainte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 57Ejaculare precoce. Cum scapam?
- 3Probleme la 17 ani: penisul meu era intr-o stare semi-erecta
- 7ejaculare precoce?
- 4ejacularea - va rog as dori si un raspuns la un un medic
- 3Termina prea repede...
- 0dc ejaculez repede
- 6Am 18 ani si am probleme cu erectia si ejacularea
- 6Ejaculare Precoce.. a folsit cineva pastile climinax?
- 8Problema Erectie! Va rog sa imi raspundeti si nu in bataie de joc! Multumesc
- 7Disfunctie erectila
- 13Erectie slaba
- 20Problema cu potenta.
- 2Erecție slaba
- 8Erectie slaba ?
- 1Erecție foarte scăzută
- 4Probleme act sexual
- 12Problema cu ejacularea precoce
- 1Erectie slaba, ejaculare precoce, 24 ani, ajutor!
- 2ÃŽntrebare ejaculare precoce. Eu am prolaps de valva, hipertensiune
- 2Nu am erectie dimineata
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce erectia slaba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: