Penisul nu se scoala si cand se scoala am erectie slaba | Forumul Medical ROmedic

Penisul nu se scoala si cand se scoala am erectie slaba

22-02-2019
Impotent
Nu este medic/terapeut
Impotent
Buna ziua am 39 de ani si am probleme cu penisul nu mi se scoala singur nici daca stau langa o femeie dezbracata.mi se scoala foarte greu cand il frec si nu am erectie cum trebuie.
Cu problema asta ma confrunt de la 24 de ani am loat tot felu de medicamente si au efect scurt am perioade m ai bune perioade m ai rele acum am o perioada m ai nasoala se sc f greu
Am fost si la medic atunci cand a aparut problema mi a dat neste pastile care dupa ele a functionat bine apoi tot asa.
Intre timpul asta am devenit si depresiv care acum urmez un tratament de cativa ani si nu prea m ai stiu ce sa m ai fac.
Eu am partenera am cu cn face sex da problema e ca nu am erectie.
Eu totusi cred ca problemele au început de cand erea baiat faceam de fff multe ori laba pe zi 4 5 ori cateodata.am facuto pana cand sperma a curs cu sange.stiu ca suna aiurea da asta e minte de copil.Apoi am m ai rarito o perioada.nu a aparut problema atunci la cativa ani dupa.
Si am avut o durere mica care si acum o mai am si acum dupa ce fac sex da nu tot timpul in zona de la texticule spre fund.si nu pot sa mi incordez muschi penisului.
Naspa rau.
Cam ce ar mai trebui facut acum folosesc Maraton isi fac efectul cat de cat am loat si ginseng si m ai multe efec 0 am facut analizele acum la testosteron au iesi in limite 5
Ce ar m ai trebui sa fac ?
MULTUMESC
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: