erectie slaba | Forumul Medical ROmedic

erectie slaba

24-12-2015
cosmin57
Nu este medic/terapeut
cosmin57
buna ziua am 32 de ani si am o problema cu erectia in urma cu 4 luni am inceput sa merg la sala si am luat tribulus terestris am luat o luna 2 pastile la zi dupa care am facut pauza o luna, nu am simtit nici o problema dupa care am inceput din nou sa iau tribulus la fel 2 pastile la zii de o saptamina am o problema nu am erecti sanatoase adica ma excit dar dupa 10 secunde de la inceperea actului sexual imi moare dar nici inainte actului nu aam o erectie foarte sanatoasa mam oprit si cu tribulus pentru ca mia fost frica sa nu ma afecteze pastilele, inca ceva ar fi in urma cu doua luni am avut un necaz in familie si am fost stresat o perioada foarte lunga in care miam dat seama ca nu mai am erectiile din nainte tin sa mentionez inainte am avut relati sexuale foarte intense adica puteam face sex si de 4 ori pe zi fara probleme si ercti ferme si de lunga durata acuma ma excit simt nevoia de sex si cind ma apropi de sotie dar mi se unfla penisul dar nu ajung la erectia ferma din nainte, va rog din suflet sami raspundeti daca puteti sint foarte stresat si mie frica va rog din suflet!!!
1 comentarii
0
24-12-2015, ora 18:36
cosmin57
Nu este medic/terapeut
cosmin57
tin sa mentionez ca la masturbare ajung la erectia fema doar cind ma termin si dupa mi se lasa in scurt timp va rog ajutor!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •