Am 52 de ani si de aproape 1 an nu reusesc sa am o erectie completa

Buna ziua!Am 52 de ani si de aproape 1 an nu reusesc sa am o erectie completa.S a întâmplat brusc, am facut avansuri unei colege de servici iar aceasta mi a raspuns afirmativ.Emotiile la gandul cum v a fi combinate cu alcool...inima îmi sarea din piept, nu s a întamlpat nimic între noi doar mesaje pe telefon, apoi într o seara nu am reusit sa ajung la o erectie 100%.Panicat am mers la urolog, analizele au iesit bune mi a recomandat mult sport si un tratament cu ENLARGE. pot spune ca si afacut efectul o perioada dupa la fel.Am vitiligo de 15 ani si ce i drept nu prea ma expun la soare, am înteles ca lipsa vitaminei D duce la impotenta?Am început sa iau MARATON FORTEsi vreau sa spun ca e super tare cam 24 de ore dupa care revin la vecchea problema.Oare mă mai pot vindeca?
2 comentarii

Sa stiti ca uneori penisul este mai inteligent emotional decat noi si stie cand e cazul sa se implice si cand sa evite niste complicatii viitoare !
Aveti incredere in penisul vostru orice ar fi !
:)
Aveti incredere in penisul vostru orice ar fi !
:)

Este foarte adevarat ca uneori gandim cu capul penisului:))Marea mea dilema este daca impotenta aparea brusc, adica pana la un moment a fost în regula si a doua zi problema.Maraton forte da rezultate super, ma gandesc daca si mai fac efectul în timp s au daca au efecte adverse.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2disfuncţie erectilă
- 2erectie slaba
- 3va rog sa ma ajutati... erectia slaba
- 5Nu am avut erectie... daca iau tratament pt ejacularea precoce o sa fiu dependent de ele?
- 4nu mai am chef sa fac sex
- 2probleme in timpu unui act sexual
- 1Erectie slaba
- 13Erectie slaba
- 4Problema erectie
- 3Nu mise mai scoala asa cum trebuie
- 0Disfunctie Erectila
- 2Ajuta-ma. de 2 saptamani numai am erectie
- 2Disfunctie sexuala
- 4Erecție scăzută pana la capăt.
- 1Problema cu erectia slaba dupa renuntare Tritico
- 2Penis mic si probleme erecte + DZ
- 4Lipsa erectie sau erectie slaba
- 2Disfunctie erectila psihogena, pls help
- 1Erectie slaba, ejaculare precoce, 24 ani, ajutor!
- 4Probleme cu erecția de aproape 2 ani
Mai multe informații despre: Disfunctia erectila erectia slaba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: