Am 52 de ani si de aproape 1 an nu reusesc sa am o erectie completa
Buna ziua!Am 52 de ani si de aproape 1 an nu reusesc sa am o erectie completa.S a întâmplat brusc, am facut avansuri unei colege de servici iar aceasta mi a raspuns afirmativ.Emotiile la gandul cum v a fi combinate cu alcool...inima îmi sarea din piept, nu s a întamlpat nimic între noi doar mesaje pe telefon, apoi într o seara nu am reusit sa ajung la o erectie 100%.Panicat am mers la urolog, analizele au iesit bune mi a recomandat mult sport si un tratament cu ENLARGE. pot spune ca si afacut efectul o perioada dupa la fel.Am vitiligo de 15 ani si ce i drept nu prea ma expun la soare, am înteles ca lipsa vitaminei D duce la impotenta?Am început sa iau MARATON FORTEsi vreau sa spun ca e super tare cam 24 de ore dupa care revin la vecchea problema.Oare mă mai pot vindeca?
2 comentarii
Sa stiti ca uneori penisul este mai inteligent emotional decat noi si stie cand e cazul sa se implice si cand sa evite niste complicatii viitoare !
Aveti incredere in penisul vostru orice ar fi !
:)
Aveti incredere in penisul vostru orice ar fi !
:)
Este foarte adevarat ca uneori gandim cu capul penisului:))Marea mea dilema este daca impotenta aparea brusc, adica pana la un moment a fost în regula si a doua zi problema.Maraton forte da rezultate super, ma gandesc daca si mai fac efectul în timp s au daca au efecte adverse.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1erectie slaba
- 5in timpul actului sexual.. erectie slaba
- 3Probleme la 17 ani: penisul meu era intr-o stare semi-erecta
- 8ejaculare precoce
- 0disfunctie erectila, prezervativ rupt... Ajutor, va rog!
- 3lipsa erectiei dimineata.
- 1Penisul nu se scoala in totalitate
- 2Probleme cu penisul
- 1Se trezeste greu si termin prea repede
- 2Lipsa Erectie
- 2Se culcă în tmpul actului sexual
- 2Erectie foarte greu si nu tine mult
- 0Problema erectie
- 2Disfunctie sexuala
- 1Probleme erectie/ejaculare
- 0Disfuncție erectilă
- 2Probleme cu erectia