Episod psihotic

Prietena mea are un episod pshihotic(este primul) si am mers cu ea la pshihiatru si ia dat tratament.
Intrebarea mea este dac isi va reveni vreodata???Ce sanse am la o viata normala alaturi de ea?
Intrebarea mea este dac isi va reveni vreodata???Ce sanse am la o viata normala alaturi de ea?
1 comentarii

Poate sa fie primul si ultimul episod psihotic. Dar poate sa fie si inceputul unui sir de episoade psihotice. Nimeni nu va poate garanta o viata "normala" nici macar alaturi de cineva care nu a avut sau nu are episoade psihotice. In cazul de fata, raspunsul ar fi "depinde". Sunt o multitudine de factori care pot influenta "normalitatea" vietii, starea de sanatate a partenerului fiind unul dintre ele.
Totusi, este cert ca sansele ca ea sa aiba o viata "normala" cresc cand are pe cineva alaturi (sot, familie, prieteni etc). Este greu si pentru bolnav, este greu si pentru cei din jurul celui bolnav. Nu uitati ca traim intr-o societate cu o puternica stigma fata de bolile mentale.
Totusi, este cert ca sansele ca ea sa aiba o viata "normala" cresc cand are pe cineva alaturi (sot, familie, prieteni etc). Este greu si pentru bolnav, este greu si pentru cei din jurul celui bolnav. Nu uitati ca traim intr-o societate cu o puternica stigma fata de bolile mentale.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4episod pshihotic
- 9episod psihotic
- 4Episod psihotic acut - poate duce la schizofrenie?
- 8Episod psihotic
- 4episod psihotic | drogurile de la spice shop-uri
- 3episod psihotic
- 10tratament rispolept
- 8Va rog ajutați-mă!
- 2Episod psihotic
- 1Episod psihotic
- 10Anxietate în urma unui episod psihotic
- 3Ajutati-ma! Probleme de sanatate. Depresie cu episoade psihotice
- 4Tulburare schizoafectiva remisie completa
- 10Episod psihotic acut adolescent
- 5Episod psihotic acut-olanzapina
- 62 episoade psihotice acute
- 4Episod psihotic sau tulburare deliranta
- 16Degradare mentală după mai multe manii(episoade psihotice )
Mai multe informații despre: episodul psihotic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: