Episod psihotic
Prietena mea are un episod pshihotic(este primul) si am mers cu ea la pshihiatru si ia dat tratament.
Intrebarea mea este dac isi va reveni vreodata???Ce sanse am la o viata normala alaturi de ea?
Intrebarea mea este dac isi va reveni vreodata???Ce sanse am la o viata normala alaturi de ea?
1 comentarii
Poate sa fie primul si ultimul episod psihotic. Dar poate sa fie si inceputul unui sir de episoade psihotice. Nimeni nu va poate garanta o viata "normala" nici macar alaturi de cineva care nu a avut sau nu are episoade psihotice. In cazul de fata, raspunsul ar fi "depinde". Sunt o multitudine de factori care pot influenta "normalitatea" vietii, starea de sanatate a partenerului fiind unul dintre ele.
Totusi, este cert ca sansele ca ea sa aiba o viata "normala" cresc cand are pe cineva alaturi (sot, familie, prieteni etc). Este greu si pentru bolnav, este greu si pentru cei din jurul celui bolnav. Nu uitati ca traim intr-o societate cu o puternica stigma fata de bolile mentale.
Totusi, este cert ca sansele ca ea sa aiba o viata "normala" cresc cand are pe cineva alaturi (sot, familie, prieteni etc). Este greu si pentru bolnav, este greu si pentru cei din jurul celui bolnav. Nu uitati ca traim intr-o societate cu o puternica stigma fata de bolile mentale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Episod psihotic acut - poate duce la schizofrenie?
- 6se poate scapa de anxietate?
- 11Posibil diagnosticare gresita?
- 6Un diagnostic de psihoza, cer un sfat...sunt disperata!
- 10tratament rispolept
- 38Cauze episod psihotic ?
- 10Evolutie episod psihotic acut/tulburare psihotica acuta ?
- 24episod psihotic acut, va rog frumos un sfat
- 8Se poate ca un episod psihotic cu tratament adecvat sa se agraveze(insomnie)asa din senin?
- 7Episod psihotic de la prea multa Spirulina?
- 5Episod psihotic acut-olanzapina
- 4Episod psihotic sau tulburare deliranta
- 23Marijuana, episod psihotic
- 32Episod psihotic acut
- 1Episod psihotic cauzat de metamfetamina
- 16Degradare mentală după mai multe manii(episoade psihotice )
- 5Descrieți episoadele voastre psihotice
- 2Psihoză la 21 de ani și simptomele de după episod
Mai multe informații despre: episodul psihotic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: