Episod psihotic sau tulburare deliranta
Buna...ajutati.ma si pe mine cu cateva informatii va rog, sfaturi.cam de o saptamana jumatate mama mea a inceput sa aiba pareri ca toata lumea are ceva cu noi familia, cu ea, ca vor sa ne faca rau...ca fratele meu si tatal meu sunt batjocoriti de catre prieteni, ei fiind plecati in strainatate...am mers cu ea la medic si i s.a prescris uniquet(quetiapina)de 50 mg de 2 ori pe zi, doxepin 25 mg de 2 ori pe zi si o pastiluta de rivotril seara care o ajuta sa adoarma...mama a mai si consumat alcool uneori, a mai avut doua astfel de recaderi prima data si.a revrnit cu extraveral, iar a doua oara cu imovane si naturiste.acum tratamentul acesta il ia de vreo 7 zile, nu vad nimic schimbat decat ca doarme si mai mananca uneori..cat dureaza un astfel de episod?in cat timp ar trebui sa isi revina cat de cat?multumesc
4 comentarii
Bună ziua.
Un episod psihotica poate dura între câteva săptămâni și câteva luni. Cheia sta în găsirea tratamentului potrivit, fapt care poate dura câteva săptămâni.
Dacă situația nu se schimba în următoarele 2 săptămâni ar fi bine sa luați în calcul internarea
Atenție sa nu consume alcool pe ascuns. Alcoolul poate anula efectul medicației
Un episod psihotica poate dura între câteva săptămâni și câteva luni. Cheia sta în găsirea tratamentului potrivit, fapt care poate dura câteva săptămâni.
Dacă situația nu se schimba în următoarele 2 săptămâni ar fi bine sa luați în calcul internarea
Atenție sa nu consume alcool pe ascuns. Alcoolul poate anula efectul medicației
Fiecare individ e unic și reacționează în felul său la tratament. E bine să se țină legătura cu psihiatrul, astfel încât să se vadă reacția pacientului și în funcție de schimbările de dispoziție să se găsească tratamentul adecvat, precum și dozele necesare. Așa cum vă spunea și colegul meu, dacă mai continuă să consume alcool tratamentul nu-și face efectul.
Dar nu consuma si cand a consumat, a consumat foarte rar
Foarte rar, nu inseamna deloc. Sustin ce au zis colegii mei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Episod psihotic acut si atipic
- 4Episod psihotic acut - poate duce la schizofrenie?
- 12cred ca si parintii mei au probleme pshihice grele,
- 8Episod psihotic..
- 28Encefalita Hashimoto sau hipotiroidismul cauza pt episodul psihotic?
- 38Cauze episod psihotic ?
- 5Stare de derealizare sub tratament la primul episod psihotic
- 7Diferenta dintre confabulatie si episod psihotic
- 24episod psihotic acut, va rog frumos un sfat
- 2Episod psihotic
- 1Episod psihotic
- 3Ajutati-ma! Probleme de sanatate. Depresie cu episoade psihotice
- 23Marijuana, episod psihotic
- 10Ajutor - fetita de 14 ani diagnisticata cu episod psihotic
- 5Abordarea mea in tratarea schizofreniei si a tulburarilor schizoafective
- 21Probleme psihice
- 0Educativ - Persoane care s-au filmat in timpul unor episoade psihotice din schizofrenie
- 5Descrieți episoadele voastre psihotice
- 2Am nevoie de ajutor, pun două întrebări în acest subiect
- 2Permis de conducere
Mai multe informații despre: Tulburarea deliranta episodul psihotic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: