Episod psihotic
Se poate ieși din episod psihotic fara tratament? Acum poate difera manifestările de la persoana la persoana dar niste stări de agitație trezit devreme vorbit mult dar la subiect nu aberații apoi plecat de acasă în fiecare zi dar cu scop nu aiurea apoi stări de nervozitate, pot fi semnele unui episod psihotic?
2 comentarii
Buna seara sunt tulburări psihotice acute de scurta durată și reduse că intensitate care pot trece de la sine fara tratament.
Pt a fi un episod psihotic trebuie sa fie prezenta simptomatologia psihi productiva delir, halucinații idei de urmărire persecuție, comportament dezorganizat.Din cele enumerate de dv nu vad o psihoza
Sănătate!
Pt a fi un episod psihotic trebuie sa fie prezenta simptomatologia psihi productiva delir, halucinații idei de urmărire persecuție, comportament dezorganizat.Din cele enumerate de dv nu vad o psihoza
Sănătate!
Na fost vorba de simptomele descrise de dvs, și o doamna doctor a zis că e in "episod"am dedus că psihotic dar stările ce le_am enumerat au ținut vreo 2saptamani apoi am mers la alt medic care a pus un diagnostic de schizoafectiv ia prescris tratament dar na luat decât 3zile și lea abandonat și parcă dintr-odată au trecut simptomele descrise de mine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Episod psihotic va rog ajutati-ma
- 8Episod psihotic
- 91 an de la diagnosticare cu episod psihotic acut
- 8Episod psihotic..
- 22tulburare psihotica
- 38Cauze episod psihotic ?
- 2Cat dureaza un episod psihotic
- 10Evolutie episod psihotic acut/tulburare psihotica acuta ?
- 24episod psihotic acut, va rog frumos un sfat
- 3Ajutati-ma! Probleme de sanatate. Depresie cu episoade psihotice
- 4Tulburare schizoafectiva remisie completa
- 7Episod psihotic de la prea multa Spirulina?
- 9Episod psihotic acut-Permis Auto
- 62 episoade psihotice acute
- 5Episod psihologic acut
- 10Ajutor - fetita de 14 ani diagnisticata cu episod psihotic
- 16Degradare mentală după mai multe manii(episoade psihotice )
- 0Educativ - Persoane care s-au filmat in timpul unor episoade psihotice din schizofrenie
- 2Permis de conducere
Mai multe informații despre: episodul psihotic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: