ejaculare.si la fata si la baiat

buna ziua!se poate sa mi spuneti si mie daca atunci cand fata isi da drumul sau termina cum se zice, ea are orgasm???sau e altceva.si inca o intrebare de ce cand imi dau drumul in ea o ustura?va rog daca se poate sa mi raspundeti.va multumesc!
4 comentarii

buna ziua...am si eu o intrebare daca atunci cand baiatu ejaculeaza si fata la fel termina in acelasi timp...pot ramane insarcinata?????va multumesc

Pt. Dienuta - Depinde de perioada. Daca esti in perioada fertila mai mult k sigur ramai, daca esti in cele 8 zile cu ciclu cu tot, nu ramai.
Si pt Maniac, da cand isi da drumul are orgasm. Poate se irita cumva de o ustura din cauza contactului altfel nu vad de ce o ustura !
Si pt Maniac, da cand isi da drumul are orgasm. Poate se irita cumva de o ustura din cauza contactului altfel nu vad de ce o ustura !

Draga Maniac, sunt destule femei care ejaculeaza in timpul actului sexual, ceea ce inseamna ca au avut orgasm in momentul ejacularii. Spre deosebire de barbati, care niciodata nu pot sa mimeze orgasmul, unele femei pot face asta cu usurinta, din terte motive (de cele mai multe ori pentru a nu-si ofensa partenerul). Dar daca exista o buna comunicare intre parteneri, acest lucru (mimarea orgasmului de catre femeie) poate fi evitat cu usurinta. In ceea ce priveste usturimea, cred ca aceasta provine de la o mica iritare a vaginului, probabil insuficient lubrifiat. Foloseste un lubrifiant, cred ca o va ajuta.

Draga, Dienutza, poti sa ramai insarcinata daca atat tu cat si partenerul tau aveti orgasm in acelasi timp, si tu te afli in perioada fertila.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tehnica start-stop
- 2Ejaculare
- 3in timpul actului sexual nu ejaculez
- 2nu mai simt placere cind ejaculez ce-o fii asta ca n-am idee?
- 3ejacularea in somn... din ce cauza ar fi? e ceva normal?
- 3ejaculare cu sange
- 4ejacularea - va rog as dori si un raspuns la un un medic
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 3Problema de ejaculare!
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 9cer ajutor de la medici !!! va rog mult
- 7Lipsa ejacularii
- 6Ejaculare rapida... care este cauza?
- 5actul sexual pentru mine este o problema... ejaculeaza prea repede
- 2Despre ejacularea lui, o nelamurire, ajutor!
- 6Probleme cu ejacularea
- 3dureri dupa ejaculare
- 6Ejacularea in mana
- 3Exista ejaculare datorata exclusiv anxietatii/stresului?
- 2Probleme ejaculare
Mai multe informații despre: ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: