ejaculare in timpul somnului
as dori ca cineva sa imi explice de ce in timp ce dorm mi se mai intampla sa am vise erotice sa le numesc asa, apoi ma trezesc cu pijamaua uda: va rog nu radeti.
6 comentarii
Ce varsta ai? Oricum, nu este ceva anormal, organele genitale reactioneaza firesc la ceea ce se deruleaza in creier, fie ca este real, fie ca este imaginatie, sau vis.
20ani, numai ca mie nu prea imi place knd se intampla chestia asta, mentionez k atata tim cat am avut o prietena si ma culcam cu ea nu prea mi se m-ai intamplau. ms mult pt sfat
Exact, se intampla cu precadere in perioada pubertatii si in situatii in care nu exista contacte sexuale cu o frecventa satisfacatoare.
aha inteleg, sper sa fie doar perioada asta a pubertati si ca nu am contact sexual deocamdata, desi eu am aceasta problema de la varsta de 16, 17ani
Stai linistit, nu-i problema, scoate-ti din cap asta.
(Te poti considera barbat in toata firea, pubertatea e cam pana la 16 ani, cam asa, , , tu ai 20, inteleg.
(Te poti considera barbat in toata firea, pubertatea e cam pana la 16 ani, cam asa, , , tu ai 20, inteleg.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ejacularea in timpul somnului
- 3ejaculare foarte putina, in adolescenta ma masturbam foarte des...
- 2nu mai simt placere cind ejaculez ce-o fii asta ca n-am idee?
- 3Problema de ejaculare!
- 7nu stiu daca am ejaculat inauntru!!!
- 4probleme in timpul actului sexual
- 2Ejaculare in cada.
- 5uneori cand ejaculez am dureri anale
- 1De ce ejaculez sperma putina?
- 9cer ajutor de la medici !!! va rog mult
- 3Probleme ejaculare
- 1Ejaculare sau nu ?
- 3dureri dupa ejaculare
- 6Ejaculare fara masturbare.
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara