priapism fara tratament... va mai putea avea ejaculare?
Sotul meu a suferit de priapism si nu s-a tratat cand trebuia iar boala a produs fibroza corpilor cavernosi ai penisului si in scurt timp va ajunge la impotenta definitiva. Intrebarea mea este: daca penisul lui nu v-a mai intra in erectie niciodata, el va mai putea avea ejaculare si orgasm prin stimulare orala sau cu mana a penisului?
3 comentarii
desigur, asa cum ati spus e bine, cu amandoua
Si totusi, daca penisul lui nu mai intra in erectie absolut deloc, adica ramane moale ca o carpa. mai poate avea si orgasm sau numai ejaculare?
Desigur si una si alta. Pana nu incercati, nu stiti! Subiectul nu-i de loc simplu. Chiar si cei cu organele indemne au probleme cu orgasmul, care are o serioasa componenta psihica, iar ejacularea nu trebuie insotita in mod obligator de erectie.
Ideea este sa atingeti punctu P (punctul de un milion de dolari). Abia dupa aceea puteti trage o concluzie daca merge sau nu. Nu este usor, dar prin exercitii...
Sunt cazuri clare de vindecare totala. Aia cu fibroza e discutabila intotdeauna. Un psihic pregatit poate fi mult mai util. Exista blocajele psihogene, care strica toata treaba. Aici sunt multe de spus si multe de facut.
Varsta este de...? La el si la dvs. Asta ar fi prima intrebare.
Ideea este sa atingeti punctu P (punctul de un milion de dolari). Abia dupa aceea puteti trage o concluzie daca merge sau nu. Nu este usor, dar prin exercitii...
Sunt cazuri clare de vindecare totala. Aia cu fibroza e discutabila intotdeauna. Un psihic pregatit poate fi mult mai util. Exista blocajele psihogene, care strica toata treaba. Aici sunt multe de spus si multe de facut.
Varsta este de...? La el si la dvs. Asta ar fi prima intrebare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ejacularea in timpul somnului
- 6pete cafenii pe capul penisului-ajutorrrrrrrr!!!!!
- 5Leziuni multe pe glandul penisului !
- 4o problema de 1 an: bubite pe penis
- 5Am penisul de aproximativ 10 cm in erectie
- 9bubite micute in jurul capului penisului
- 4cum pun prezervativul daca ma "jeneaza" capul penisului?
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 0ciuperca pe penis ?
- 4capul penisului rece
- 0Probleme la penis
- 3Operatie Penis | urmari
- 2Penisul meu miroase urat si ma simt obosit, va rog ajutati-ma...CER SERIOZITATE!!!
- 3Probleme penis
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 7Problema penis
- 3Problema nocturna ajutor
- 2Cheag sange pe glanda penisului
- 1dureri ale penisului
Mai multe informații despre: Priapismul Penisul ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: