Ejaculare pe pantaloni... sunt panicata!

16-07-2013
w2242t
Nu este medic/terapeut
w2242t
Am o problema si e usor cam ciudata, nu am intretinut relatii sexuale insa, odata cind eram cu prietenul meu si pur si simplu ne sarutam mai pasional, el a ejacuat pe pantalonii mei in zona vaginului, atunci un pic mam panicat si am intrat pe internet ca sa ma informez si am citit ca o fata virgina tot ar putea ramine insarcinata si ca sperma poate trece prin materiale textile insa e foarte putin probabil... a doua zi am luat postinor, si prima pastila am baut-o in mai putin de 24 de ore dar a doua nu am bauto la 12 ore de la prima, am bauto mai tirziu... as vrea sfatului unuei persoane mai experimentate! Multumesc!
6 comentarii
0
16-07-2013, ora 12:43
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Pe ce site-uri ai citit asemenea aberatii?In ceea ce priveste educatia sexuala, acceseaza site-uri oficiale medicale si vorbeste cu un medic ginecolog. La pastila de a doua zi se recurge doar foarte rar si cand este absolut necesar. Tot mai multi tineri confunda spermatozoizii cu Superman...ei patrund prin pantaloni, dezvirgineaza si lasa femeile insarcinate.
0
16-07-2013, ora 12:45
w2242t
Nu este medic/terapeut
w2242t
pur si simplu eram in panica, nu e ca si cum as avea nevoie de o sarcina acum, si m-am speriat foarte tare!
0
16-07-2013, ora 12:53
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Puteai sa accesezi un site de specialitate si sa intrebi un medic, inainte sa-ti dai peste cap organismul cu postinor.Ma rog, pe viitor informeaza-te mai bine...copiii nu se fac totusi batand din maini, ci doar in urma unui contact sexual.
0
16-07-2013, ora 12:57
w2242t
Nu este medic/terapeut
w2242t
Multumesc de sfat, doar ca e destul de stresant pentru mine, si pina ce nu o sa treaca ceva timp ca sa-mi dau eu seama ca e totul bine, nu o sa ma linistesc!
0
16-07-2013, ora 13:04
ioana antoanela
Nu este medic/terapeut
ioana antoanela
Ba chiar să te linişteşti, nu ai absolut niciun motiv să te stresezi din cauza asta. Nu este foarte greu să rămâi însărcinată, dar nici chiar aşa uşor nu este! Numai bine!
0
16-07-2013, ora 15:27
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Pfft si cand ma gandesc cat de greu este sa ramai totusi insarcinata, cati prieteni am care tot incearca si cat de greu este de fapt sa nimeresti bine si ziua ovulatiei si tot... nu e cazul de trecut prin haine si alte asemenea prostii. Iar postinor... cunosc persoane care au fost dereglate si 6 luni de la asta! cu probleme hormonale. e o furtuna hormonala si eu sunt de parere ca ar trebui dat doar cu prescriptie medicala. ar trebui sa fie cabinete unde sa fie cineva disponibil tot timpul si sa intri si sa intrebi. "eram in pantalonii de schi si prietenul meu avea si geaca de iarna oare raman gravida"? si sa ti dea acordul pentru pastila. ca altfel exista riscul producerii unor efecte secundare urate cu rasunet peste ani si ani. (si culmea este ca atunci nu iti vei aduce aminte de o biata pastila luata in tinerete/adolescenta)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: