Ejaculare sau nu ?

Buna ziua, acum 2 zile faceam sex cu iubita mea, suntem amandoi majori, si dupa un timp m-am oprit pentru a nu ejacula, nu era nici un risc imediat, dar m-am oprit sa fiu sigur, dar n-am retras complet pentru ca nu simteam nici un risc de a ejacula, si atunci am simtit pe neasteptate o singura contractare ca si cum as ejacula, am retras imediat, si am strans penisul pentru a vedea ce a iesit si a iesit ceva ce semana a lichid preseminal...intrebarea mea este, e posibil sa ca partenera mea sa ramana insarcinata ? tin sa mentionez ca imediat dupa acest incident am ejaculat la 5 min dupa, fara nici o problema, nu stiu ce s-a intamplat.de ce am simtit atunci cum s-au contractat muschii, un fior ca si cum ai ejacula, e posibil sa fi fost exces de lichid preseminal ?
1 comentarii

Doar 1% dintr-o ejaculare contine spermatozoizi restul este lichid de intretinere si hrana pr ei sau pt ajutorul lor de a se deplasa pana unde trebuie asa ca trebuie sa se potriveasca si alte date cum ar fi daca este fertila fata, daca exista acel unic spermatozoid care reuseste sa fecundeze, daca organismul fetei este pregatit si multe altele.Dar cateodata se intampla acest lucru de la primul contact sexual este foarte rar, dar pt siguranta voastra sa isi faca un test de sarcina dupa una doua saptamani si atunci va stii sigur cum sta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri la urinare si ejaculare
- 3Sunt confuz.
- 3Dupa ejaculare ma ustura penisul.
- 7De cate ori poate ejacula un barbat?
- 2pot sa faci copii cu o cantitate mica de sperma?
- 7ejaculare precoce?
- 4ejacularea - va rog as dori si un raspuns la un un medic
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 4Am o mare problema sexuala de erectie si ejaculare!
- 4prietenul meu nu reuseste sa ajunga la ejaculare
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 0Nu inteleg: orgasmul... cand exista?
- 2propleme cu ejacularea
- 8va rog sa nu radeti chiar am nevoie de un sfat.. ejaculez foarte repede
- 1lovitura la testicule dupa ejaculare
- 1Secretie dupa ejaculare si urinare frecventa
- 6Ejaculare rapida... care este cauza?
- 5trebuie sa ma ingrijorez ?
- 6Probleme cu ejacularea
- 1sa ejaculez sau nu?
Mai multe informații despre: ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: