ejaculez cateva picaturi de sperma si nu stiu de ce

21-12-2008
Vegeta
Nu este medic/terapeut
Vegeta
Sal ! Uitati care e problema ! cand ejaculez, ejaculez cateva picaturi de sperma si nu stiu de ce ??? am ramas fara ???? testiculele mele nu mai produc ??? ce am patit ???
6 comentarii
0
22-12-2008, ora 11:58
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
De cat timp ti se intampla ?
0
22-12-2008, ora 23:19
Vegeta
Nu este medic/terapeut
Vegeta
poi sunt cateva luni da nu credeam ca o sa continue !! mereu ziceam e las ca trece
0
23-12-2008, ora 11:51
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
N-ar fi rau sa consulti un medic, ce zici ? Poate ca e chiar o problema si e bine sa stii din timp!
0
23-12-2008, ora 21:56
Vegeta
Nu este medic/terapeut
Vegeta
:)) poi inca nu sunt adult si nu ma duc cu chesti dastea la medic si aici e un site plin de doctori dc nu vb nimeni
0
24-12-2008, ora 08:28
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Una din importantele cauze ale ejacularii in cantitate mica este deficitul de zinc.Cand apare aportul insuficient de zinc?In cazul uni consum crescut de calciu [ cele doua elemente intra in competitie], daca esti vegetarian, desfasori o excesiva activitate fizica, consumi alcool si in anumite boli cum ar fi diabetul.70% din zinc provine din carne macra, oua, ficat.Nu purta lenjerie intima stramta si sintetica, acestea cresc temperatura locala si pot da hipospermie.Mananca mai bine, cumpara-ti de la farmacie suplimente alimentare cu zinc, fier si fosfor precum si Coenzima Q10 care are efect benefic asupra viabilitatii spermatozoizilor.Sa tratezi, daca apar, infectiile genitale.La anul poti merge la urologie daca situatia nu se amelioreaza.Sarbatori fericite!
0
24-12-2008, ora 19:31
Vegeta
Nu este medic/terapeut
Vegeta
omule esti tare in sfarsit intelesei care e faza dar eu mananc multe snaksuri ca imi plac asta e faza ??

se pare ca am nevoie de fier mult ! o sa iau o masina sa o inchit :))) =))

glumeam !

mary chrismas ( craciun fericit )
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: