ejaculez cateva picaturi de sperma si nu stiu de ce
Sal ! Uitati care e problema ! cand ejaculez, ejaculez cateva picaturi de sperma si nu stiu de ce ??? am ramas fara ???? testiculele mele nu mai produc ??? ce am patit ???
6 comentarii
poi sunt cateva luni da nu credeam ca o sa continue !! mereu ziceam e las ca trece
N-ar fi rau sa consulti un medic, ce zici ? Poate ca e chiar o problema si e bine sa stii din timp!
:)) poi inca nu sunt adult si nu ma duc cu chesti dastea la medic si aici e un site plin de doctori dc nu vb nimeni
Una din importantele cauze ale ejacularii in cantitate mica este deficitul de zinc.Cand apare aportul insuficient de zinc?In cazul uni consum crescut de calciu [ cele doua elemente intra in competitie], daca esti vegetarian, desfasori o excesiva activitate fizica, consumi alcool si in anumite boli cum ar fi diabetul.70% din zinc provine din carne macra, oua, ficat.Nu purta lenjerie intima stramta si sintetica, acestea cresc temperatura locala si pot da hipospermie.Mananca mai bine, cumpara-ti de la farmacie suplimente alimentare cu zinc, fier si fosfor precum si Coenzima Q10 care are efect benefic asupra viabilitatii spermatozoizilor.Sa tratezi, daca apar, infectiile genitale.La anul poti merge la urologie daca situatia nu se amelioreaza.Sarbatori fericite!
omule esti tare in sfarsit intelesei care e faza dar eu mananc multe snaksuri ca imi plac asta e faza ??
se pare ca am nevoie de fier mult ! o sa iau o masina sa o inchit :))) =))
glumeam !
mary chrismas ( craciun fericit )
se pare ca am nevoie de fier mult ! o sa iau o masina sa o inchit :))) =))
glumeam !
mary chrismas ( craciun fericit )
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ejaculare cu sange
- 1Dureri la urinare si ejaculare
- 2nu mai simt placere cind ejaculez ce-o fii asta ca n-am idee?
- 3ejacularea in somn... din ce cauza ar fi? e ceva normal?
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 3Orgasm fara ejaculare
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 3Picaturi dupa ejaculare
- 5pre-ejacularea este normala?
- 0Nu inteleg: orgasmul... cand exista?
- 6Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 6ejaculare in timpul somnului
- 13Nelamurire in legatura cu ejacularea fara penetrare
- 1Secretie dupa ejaculare si urinare frecventa
- 5trebuie sa ma ingrijorez ?
- 0Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
- 12 ejaculari?
Mai multe informații despre: ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: